Μένουμε σπίτι… και ψηφίζουμε την πιο στιλάτη εμφάνιση της εβδομάδας!

Τώρα που μένουμε σπίτι, θέλουμε να διαβάζουμε, να χαλαρώνομαι και να περνάμε χρόνο ποιοτικό με τους δικούς μας. Σάββατο σήμερα και αφού τελείωσες τις δουλειές σου, μπορείς να δεις το απολαυστικό αφιέρωμα που σου ετοίμασα με τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της εβδομάδας.

Οι celebrities συνέχισαν να πηγαίνουν σε events, να φοράνε ξεχωριστά σύνολα και να επιλέγουν ιδιαίτερα αξεσουάρ καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και εγώ σήμερα σου έχω συγκεντρώσει τα πιο stylish look. Αφού τα δεις και πάρεις όλες τις πληροφορίες, για το ποιόν σχεδιαστή επέλεξαν, μην ξεχάσεις στο τέλος να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση.

1. Eiza Gonzalez

Πανέμορφη η Eiza Gonzalez εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό με ένα denim σύνολο που έκοβε την ανάσα!Ολόσωμη φόρμα με ντεκολτέ που άφησε αρκετά ανοιχτό και συνδύασε με demim επίσης γόβες. Μας αρέσει που έπιασε τα μαλλιά της και συνδύασε και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

2. Rita Ora

Η Rita Ora με λευκό σύνολο Symonds Pearmain, jacket με ζώνη, ruffle γιακά και παντελόνι που έχει cargo details με πολλές τσέπες, ενώ συνδύασε  το όλο σύνολο της με salmon booties και μικρά χρυσά σκουλαρίκια.

3. Εlle Fanning

Υπέροχη πρόταση για ανοιξιάτικη εμφάνιση με φόρεμα, η Fanning φόρεσε ένα γαλάζιο maxi φόρεμα Rochas, με bow δέσιμο και πλισέ φούστα που συνδύασε τέλεια με leather μπότες σε καφέ χρώμα.

4. Sofia Vergara

H Sofia Vergara με total grey σύνολο, φόρεσε παλτό και jean σε αυτό το χρώμα που συνδύασε άψογα με Chanel bag και snake print peep toes!Συνδύασε τέλεια ένα χειμερινό πανωφόρι ( αν κρυώνεις ακόμη) με ένα ανοιξιάτικο παπούτσι, πάρε και εσύ ιδέες τώρα που ο καιρός είναι ακόμη περίεργος.

5. Μeghan Markle

H Μeghan Μarkle βρέθηκε στο Λονδίνο και έκανε μερικές ανεπανάληπτες εμφανίσεις σε επίσημες εμφανίσεις αλλά πέρα από αυτές είχε και κάποιες καθημερινές που ήταν πολύ κομψή όπως αυτή με tweed σακάκι Marks & Spencer με μαύρο παντελόνι και soft clutch!

6. Kate Middleton

Η Kate Middleton σε επίσημη εμφάνιση επιλέγει gown Jenny Packham με sequin top και ίδιο clutch ενώ σε κοσμήματα συνδυάζει κομψά σκουλαρίκια Erdem.

7. Yifei Liu

Εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας, με glittered beige gown Εlie Saab, που έχει υπέροχο ντεκολτέ και princess style φούστα!Ολοκλήρωσε το σύνολο της με κομψά σκουλαρίκια Chaumet και χαλαρά μαλλιά!

8. Emily Blunt

Η Emily Blunt φοράει ένα εκπληκτικό δερμάτινο φόρεμα Alexander McQueen σε κόκκινο χρώμα με lace details στο τελείωμα του, που της πηγαίνει άψογα, ενώ το συνδυάζει με metallic shoes και metallic clutch για extra λάμψη!

9. Nicky Hilton

Η Nicky Hilton σε μία χαλαρή αλλά στιλάτη εμφάνιση της συνδυάζει τέλεια παλτό Max Mara με μπεζ πουλόβερ και κολάν ενώ σε αξεσουάρ επιλέγει velvet loafers και Hermes τσάντα!

10. Queen Letizia

H Queen Letizia με navy blue κουστούμι Hugo Boss που συνδύασε με ίδιου χρώματος γόβες Nina Ricci μας δίνει έμπνευση για ένα office style που θα είναι απόλυτα κομψό!


Read More

And More