Μένουμε σπίτι! Οι fashion influencers τηρούν τους κανόνες με το δικό τους…style!

Βρισκόμαστε στην αρχή μίας πολύ δύσκολης περιόδου που όλοι πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες, για να μπορέσουμε γρήγορα να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Η μόδα και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν έχει συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα. Μεγάλα events, όπως το Met Gala, αλλά και τα resort show ακυρώνονται για προφύλαξη του κόσμου, ενώ μεγάλες φιλανθρωπικές κινήσεις γίνονται από σχεδιαστές, όπως ο Giorgio Armani και η Miuccia Prada  βοηθώντας έτσι την παγκόσμια κινητοποίηση κατά του ιού!

Οι fashion influencers, οι γυναίκες που ακολουθούν χιλιάδες followers, για να ενημερώνονται και να βρίσκονται πάντα στην καρδιά των γεγονότων, αλλά και πολλές διάσημες έχουν και αυτές ξεκινήσει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς να βοηθάνε την όλη δράση κατά του κορονοϊού.

Μέσα από τις αναρτήσεις τους, εμψυχώνουν τον κόσμο, καθώς πολλές από αυτές βιώνουν το ίδιο καθεστώς καραντίνας, δίνουν συμβουλές για πια ευχάριστη ”επιβίωση” μέσα στο σπίτι ή κάνουν φιλανθρωπικές δράσεις για να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Gisele Bundchen

H Gisele μας καλεί να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον, τηρώντας τα μέτρα, ακόμη και αν είμαστε νέοι να συμμορφωθούμε και να αρχίσουμε όλοι να έχουμε μία συλλογική συνείδηση, ώστε όλα να πάνε καλά. Μακριά από το άγχος και με συμπαράσταση σε όσους το έχουν ανάγκη, θα τα καταφέρουμε, ενώ στέλνει πολλά ευχαριστώ σε όσους εργάζονται στους τομείς υγείας!

Caroline de Maigret

https://www.instagram.com/p/B9tc6tpHutW/?utm_source=ig_web_copy_link

H Caroline είναι ήδη στο σπίτι κλεισμένη και αποτελεί παράδειγμα και για όλες εμάς, αφού δε χάνει το χιούμορ της καθώς ανεβάζει ένα fun video με τον γιο της που προσπαθεί να …εκτονωθεί. Πόσες από εσάς δεν έχετε ίδιες εικόνες!

Chiara Ferragni

https://www.instagram.com/p/B9otv99IHao/?utm_source=ig_web_copy_link

Aπό τις πρώτες που μπήκαν σε καραντίνα, η Chiara ακολούθησε τα αυστηρά μέτρα της ιταλικής κυβέρνησης αλλά δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Μέσα από μία φιλανθρωπική πλατφόρμα κατάφερε να συγκεντρώνει μεγάλα ποσά κατά του ιού και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Δεν ξεχνάει να μας εμψυχώνει, όπως στην παραπάνω ανάρτηση που τονίζει και τα καλά του… να κάθεσαι μέσα, αφού είναι όλη η οικογένεια μαζί!

Olivia Palermo

H Οlivia Palermo θα συνεχίσει να δίνει συμβουλές μόδας και ομορφιάς, καθώς όλες χρειαζόμαστε και κάτι να μας τραβάει την προσοχή, πέρα από την επικαιρότητα που είναι δυσάρεστη. Μας καλεί να μείνουμε ενωμένοι σαν κοινότητα τις δύσκολες αυτές ώρες, ενώ όσοι θέλουν να κάνουν φιλανθρωπική δράση, μπορούν μέσω μίας παγκόσμιας οργάνωσης που στηρίζει και η ίδια.

Evagelie Smyrniotaki

View this post on Instagram

Staying-in.

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on

Mία από τις πιο στιλάτες bloggers και βεβαίως Ελληνίδα, έδωσε το δικό της μήνυμα να μείνουμε μέσα αλλά με το μοναδικό της style: φορώντας ένα απλό σύνολο και μία statement ζώνη Chanel. Η ζωή συνεχίζεται και οι εικόνες αυτές μας φτιάχνουν το κέφι.

Caroline Daur

https://www.instagram.com/p/B9t5W5iIuDL/?utm_source=ig_web_copy_link

Μένουμε σπίτι και κάνουμε γυμναστική, μας προτείνει η Caroline. Μέσα από το youtube μπορείς και εσύ να βρεις πολλά προγράμματα, η ακόμη καλύτερα στην σελίδα Fitness του Τlife  να γυμναστείς με τους πιο έμπειρους, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χωρίς καμία μετακίνηση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κολάν σου.

Βella Hadid και Cara Delevingne

H Bella Hadid μας εμψυχώνει μέσα από ”σοφά λόγια”  για όλη αυτή την νέα κατάσταση που βιώνουμε τώρα και είναι πρωτόγνωρη, υπενθυμίζοντας μας ταυτόχρονα πως όταν περάσει όλοι εμείς θα είμαστε ήδη σε μία νέα καλύτερη ανθρώπινη φάση μεταξύ μας!Είναι καιρός όλοι να αφήσουμε τον εγωισμό και να είμαστε ευγενικοί!To ίδιο έκανε και η Cara Delevingne μέσα από τον δικό της λογαριασμό

Αnna Dello Russo

 

Καιρός να δημιουργήσεις ξανά τον εαυτό σου, μας λέει η fashion director της Ιαπωνικής Vogue. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν και πολλές συνήθειες θα ξεπεραστούν μετά από αυτή την νέα συνθήκη. Μας προτείνει, λοιπόν, να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες εκπομπές και να ακούσουμε ειδικούς που μιλάνε για όλα αυτά με επιστημονική άποψη.

 

 

 

 

Read More

And More