Μet Gala 2023: Όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο fashion evnet που γίνεται απόψε

Το θέμα του αποψινού Met Gala 2023 όπως ήδη σου έχω γράψει θα είναι αφιερωμένο στο έργο ενός από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές που γνώρισε η Υψηλή Ραπτική και η μόδα, τον Karl Lagerfeld.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Met Gala (@metgalaoffical)

Η έκθεση που θα παρουσιαστεί θα έχει τίτλο “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” και θα κάνει εγκαίνια στα μέσα του Μαΐου 2023.

  Δίπλα στην Anna Wintour  σαν οικοδεσπότες θα δούμε την ηθοποιό και πρέσβειρα της Chanel Penélope Cruz, την τραγουδίστρια Dua Lipa, τη σεναριογράφο Michaela Coel και τον πρώην επαγγελματία αντισφαιριστή Roger Federer.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KARL LAGERFELD (@karllagerfeld)

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα που θα έχει το dress code στο κόκκινο χαλί που θα δούμε απόψε, θα είναι ασφαλώς σε συνάρτηση με το έργο του εμβληματικού σχεδιαστή Karl Lagerfeld.H τεράστια καριέρα του αφήνει πολλά περιθώρια για εμπνευσμένες εμφανίσεις αφού έχει δουλέψει σε πολλούς κορυφαίους οίκους – Balmain, Patou, Chloé, Fendi– πριν καταλήξει στο τιμόνι της Chanel με την οποία έμελλε να γράψει το μεγαλύτερο κεφάλαιο του θρύλου του.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στην  New York Post η Choupette, η διάσημη  γάτα του σχεδιαστή έλαβε επίσημη πρόσκληση για το event!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

Σίγουρα λοιπόν το απψινό Met Gala θα είναι για μία ακόμη φορά εντυπωσιακό!Stay tuned στο Τlife!

 

Read More

And More