Μet Gala: Τι έγινε φέτος για το μεγαλύτερο fashion event;

To μεγαλύτερο fashion gala της χρονιάς, αυτό που θα λέγαμε Oscar της μόδας, το Met Gala φέτος δεν πραγματοποιήθηκε λόγο της πανδημίας και της καραντίνας.

Την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, κάθε χρόνο, μία μεγάλη γιορτή μόδας διοργανώνεται και οι εμφανίσεις που κάνουν οι διάσημες είναι μοναδικές και ιδιαίτερες πάντα με βάση το θέμα που έχει το event.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει look εντυπωσιακά στιλάτα και πολλές φορές extravagance αλλά πάντα μας τραβουν το ενδιαφέρον. Φέτος αυτό δεν είναι εφικτό, οι διοργανωτές όμως ανακοίνωσαν ένα εναλλακτικό, ψηφιακό event, το «A Moment with the Met».

Η αμερικανικής Vogue το μετέδωσε χθες  live streaming από το YouTube.  Ανάμεσα σε αυτά που είδαμε ήταν ένα αφιέρωμα για την ιστορία του Met Gala την Νaomi Campbell να κάνει μία αναδρομή σε όλα τα Met Gala look της αλλά και την Anna Wintour να υποδέχεται την Florence and the Machine σε ένα αποκλειστικό live!

Απόλαυσε τα όλα εδώ:

 

Παραλληλα στο instgram έχει ξεκινήσει εδώ και μερικε΄ς εβδομάδες το #ΜetGalaChallenge με φανατικούς οπαδούς του event να αντιγράφουν epic εμφανίσεις των διάσημων.

Η αμερικάνικη Vogue ξεχώρισε ήδη τις πιο επιτυχημένες και μπορείς να τις δεις εδώ:

 

Read More

And More