Μετά από αυτήν τη δήλωση της Victoria Beckham δεν θα πλένεις το τζιν σου τόσο συχνά

Η γυναικεία ντουλάπα κάθε σεζόν εμπλουτίζεται από νέα items, τα οποία βλέπουμε στις βιτρίνες και έπειτα αποφασίζουμε να εντάξουμε στο στιλ μας. Είναι μερικά κομμάτια όμως, που αγαπάμε όσα χρόνια κι αν περάσουν, όποια εποχή κι αν διανύουμε. Πάρε για παράδειγμα το αγαπημένο σου τζιν. Το φοράς με ήλιο, βροχή, χιόνι, το συνδυάζεις με φλατ ή και ψηλοτάκουνα, το επιλέγεις πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Ξεκάθαρα πρόκειται για ένα παντελόνι που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και άνεση και σου δίνει τη δυνατότητα να το αναδείξεις με πολλούς τρόπους.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι παρόλο που είναι δημιουργημένο από ένα “άφθαρτο” texture (ξέρεις το τζιν δεν παίρνει ούτε φωτιά), ταυτόχρονα μπορεί να φθαρεί και να χάσει τη φόρμα του πολύ εύκολα. Η μέση ξεχειλώνει, στον ποπό δημιουργείται μια σακούλα, τα γόνατα αποκτούν σούρες. Το έχεις πάθει πολλές φορές, το έχω πάθει κι εγώ, αλλά και η Victoria Beckham. Για αυτόν τον λόγο σε μια πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως δεν πλένει ποτέ τα τζιν της, μόνο αν κάποιο από τα παιδιά της το λεκιάσει με κάποιο φαγητό ή χυμό. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση το πλένει τοπικά ή με κρύο νερό χωρίς μαλακτικό για να μην “ανοίξουν” οι ίνες.

Συγκεκριμένα είπε: “Για να παρατείνεις το χρόνο ζωής του τζιν σου, να διατηρήσεις τη φόρμα του και να μην ξοδεύεις συνεχώς λεφτά για ένα νέο, μην το πλένεις, όσο είναι εφικτό”.

Read More

And More