Μετά τη λαμπάδα τι; 7 πασχαλινά δώρα για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους!

Το Πάσχα είναι προ των πυλών. Και εσύ ακόμα να βρεις το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι σου. Εδώ που τα λέμε, το έργο του νονού και της νονάς αυτή την περίοδο δεν είναι κι εύκολο. Το να βρεις το τέλειο δώρο, αυτό που με το που σκιστεί το περιτύλιγμα δημιουργεί ένα πελώριο χαμόγελο, φωτεινό σαν τον ήλιο, δεν είναι απλή υπόθεση.

Κάνοντας μια βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens στα Σπάτα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις. Εκεί κατευθύνθηκα (και!) για τα φετινά πασχαλινά δώρα, αφού πάντα βρίσκω αμέτρητες επιλογές από αγαπημένα designer brands, έως -70% πιο φθηνά. Και, κάπως έτσι, θα τους έχεις όλους ευχαριστημένους και φέτος! Ανακάλυψε παρακάτω όλα όσα επέλεξα εγώ στη βόλτα που έκανα πριν λίγες ημέρες στο Designer Outlet Athens.

Ξεκινάμε με τα βασικά: Λαμπάδα!

Χειροποίητες λαμπάδες, Moustakas Signature Store.

Γιατί να πάρεις μια βαρετή λαμπάδα, όταν μπορείς να πάρεις κάτι πολύ πιο fun; Στο κατάστημα Moustakas Signature Store βρήκα φανταστικές χειροποίητες λαμπάδες, στα πιο ζωηρά χρώματα της παλέτας, που όλα τα παιδιά εκτιμούν. Και αφού η λαμπάδα καεί στην Ανάσταση, τα παιχνίδια που έχει πάνω της μένουν για να τα χαρούν τα βαφτιστήρια μας και μετά το Πάσχα.

Τι παπούτσια να επιλέξω;

Λευκά sneakers, Adidas.

Σύμφωνα με την παράδοση, το Πάσχα η νονά μαζί με τη λαμπάδα παίρνει δώρο και παπούτσια. Από την εποχή των γιαγιάδων και των μαμάδων μας. Αλλά και εγώ έχω πάρει δεκάδες παπούτσια, δώρο από τη δική μου νονά. Αν κινηθείς κατά αυτόν τον τρόπο, ξέρεις πως έχεις κάνει μια safe επιλογή. Προτείνω να επενδύσεις σε sneakers, μιας και είναι τα παπούτσια που φοριούνται περισσότερο τώρα, είτε το βαφτιστήρι σου είναι στο δημοτικό είτε στην εφηβεία. Τα ωραιότερα sneakers ξέρεις πού θα τα βρεις: στο κατάστημα Adidas φυσικά!

Όταν η νονά είναι trend setter!

Αθλητικά σανδάλια με print, Skechers.

Όμως, φέτος, μπορείς να ποντάρεις και σε κάτι πιο fashionable και εξίσου άνετο, όπως είναι αυτά τα animal printed σανδάλια που βρήκα στο κατάστημα Sketchers του εκπτωτικού χωριού. Τα μικρά θα τρελαθούν με τα χρώματα –είμαι σίγουρη για αυτό!

Αν το βαφτιστήρι σου είναι fashionista, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Φορέματα και αγορίστικα σύνολα, Matou France.

Αν μπεις σε αυτό το κατάστημα και δεν είσαι μαμά, θα θέλεις να γίνεις αμέσως. Δεν υπάρχουν τα κομμάτια που βρήκα στο Matou France! Φουστάνια με φανταστικά ανοιξιάτικα χρώματα και μοτίβα που, αν έβγαιναν στο κλασικό γυναικείο medium size, θα τα αγόραζα όλα, για να τα φοράω από το γραφείο μέχρι τις βόλτες του weekend. Στην ίδια φιλοσοφία και τα αγορίστικα items, για να μοιάζει το βαφτιστήρι σου με ζεν πρεμιέ.

Εξαιρετικά χρήσιμο, μα καθόλου βαρετό!

Σχολικά είδη, My Daily Spot.

Κασετίνες, backpack-αρκουδάκια, παιχνιδιάρικα μολύβια και στυλό, συνδετήρες με χρυσόσκονη, γομολάστιχες, ξύστρες και ξυλομπογιές σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις είναι μερικοί από τους θησαυρούς που ανακάλυψα στο My Daily Spot και μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στους μικρούς μας φίλους.

Φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και ροζ top, όλα United Colors of Benetton.

Στο κατάστημα United Colors of Benetton θα βρεις minimal items που κάθε παιδική ντουλάπα πρέπει να έχει αυτή την άνοιξη. Ρούχα και αξεσουάρ που φοριούνται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και φοριούνται σε όλες τις πιθανές περιστάσεις, όπως είναι μια σχολική εκδρομή, ένα party το weekend, ακόμα και ένα πιο καλό κάλεσμα το Πάσχα.

Βάλε σε όλους τα «γυαλιά» με τα πασχαλινά δώρα σου!

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου ενηλίκων Balenciaga και παιδικά Nike, όλα Eye Q.

Γυαλιά ηλίου πρέπει να φοράμε όλοι και μάλιστα κάθε εποχή του χρόνου. Χειμώνα, καλοκαίρι. Μικροί και μεγάλοι. Το έβρισκα πάντα μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο, είτε μιλάμε για ενήλικα είτε για παιδί και μόλις πέρασα το κατώφλι του καταστήματος Eye Q και είδα τα σχέδια που έχει στα ράφια του, επιβεβαιώθηκα.

Ώρα για shopping break, γιατί σπαταλήσαμε πολλή ενέργεια…

Goody’s Burger House.

Το να βρεις το τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι σου δεν είναι και η πιο απλή διαδικασία –τα είπαμε και προηγουμένως. Για αυτό, μόλις τελειώσεις με το shopping, θα κάνεις μια στάση στο Goody’s Burger House και θα φας μέχρι τελικής πτώσης. Έτσι, για να σου πεις «μπράβο» που τα κατάφερες. Για να σε επιβραβεύσεις.

Μια βόλτα στο Designer Outlet Athens είναι αυτό που χρειάζεται για να γίνεις εσύ η καλύτερη νονά το φετινό Πάσχα. Κι αν θες να συνδυάσεις την κυριακάτικη βόλτα σου με πασχαλινό shopping,  την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα του Designer Outlet Athens θα είναι ανοικτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Για ακόμα περισσότερο inspo γύρω από τα Πασχαλινά δώρα, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος