Μία συνεργασία…έκπληξη!

Το 2017 εξελίσσεται σε μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις και αποκλειστικές συνεργασίες για την αγαπημένη καλιφορνέζικη μάρκα. Η Juicy Couture, που προσδιορίζει το L.A. laid back στιλ από την δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, καθιερώνει την δυναμική και trend-setting παρουσία της στον χώρο της μόδας με μια νέα συνεργασία με ένα από τα πιο hip concept stores στον κόσμο: το Urban Outfitters.

Athleisure και αναβίωση των ‘90s αποτελούν τις τάσεις που εμπνέουν την νέα αποκλειστική συνεργασία που αναδεικνύει το velour ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Oversized hoodies, stirrup κολάν, crop top, ολόσωμες φόρμες, fun αξεσουάρ εναλλάσσονται σε παλ και έντονους χρωματισμούς δίνοντας την τάση της εποχής.

Η συνεργασία συνοδεύεται από μια εκρηκτική καμπάνια με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια, ηθοποιό και μοντέλο Tinashe, όπως την συνέλαβε ο φακός της Petra Collins.

Η αποκλειστική συλλογή Juicy Couture για το Urban Outfitters είναι πλέον διαθέσιμη online, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανατρεπτικών συνεργασιών της Juicy Couture με την Vetements, το Topshop και το Bloomingtales.

Read More

And More