Μilan Fashion Week: Πότε ξεκινάει και ποιοι οίκοι δεν θα συμμετέχουν τελικά

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, η οποία θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Μαρτίου και θα παρουσιαστεί κατά κύριο λόγο ψηφιακά. Όπως λοιπόν έγινε γνωστό από την Camera Nazionale della Moda, διοργανώτρια αρχή της ιταλικής Fashion Week, θα γίνει μία παρουσίαση των συλλογών Μαύρων σχεδιαστών που εργάζονται για την ιταλική μόδα υπό την ενότητα “Black Lives Matter in Italian Fashion” και  στην συνέχεια θα γίνουν τα show των οίκων που θα δείξουν τις συλλογές τους όπως :Missoni. Fendi. Roberto Cavalli κλπ.

Fendi

Yπάρχουν όμως και πολλοί οίκοι που θα απέχουν από το πρόγραμμα ανάμεσα τους ο οίκος Versace  όπου αποφάσισε να δείξει τη νέα του Fall 2021 collection μέσα από ένα βίντεο. Την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν κι άλλοι γνωστοί οίκοι, όπως οι Gucci και Bottega Veneta, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε δικές τους ημερομηνίες.

Gucci

Versace

Εξαιτίας των περιορισμών για την πανδημία οι παραστάσεις θα γίνουν χωρίς κοινό μόνο με την παρουσία των συμμετεχόντων και μερικών δημοσιογράφων. Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν 61 runway shows και 57 παρουσιάσεις.

 

Read More

And More