Μην χάσεις το ντοκιμαντέρ για τη Vivienne Westwood στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Μην χάσεις το ντοκιμαντέρ για τη Vivienne Westwood στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών | tlife.gr

Την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, το Crafting the Future σε συνεργασία με το 1ο Athens Fashion Film Festival θα προβάλει στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το ντοκιμαντέρ της Lorna Tucker «Westwood: Punk, Icon, Activist» που παρουσιάζει την ιστορία μίας από τις πιο σημαντικές και ηγετικές φυσιογνωμίες στο χώρο της Μόδας, της Vivienne Westwood.

Την ταινία θα προλογίσει η Καλλιτεχνική Δ/ντρια του AFFF, Νικόλ Αλεξανδροπούλου, προαναγγέλλοντας το πρώτο AFFF, που έρχεται δυναμικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 25 έως και τις 27 Φεβρουαρίου.

Το Crafting the Future είναι ένα διήμερο πρόγραμμα που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, συνδυάζοντας τη λαμπρότητα και την τεχνογνωσία της χειροτεχνίας με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στους χώρους της μόδας και του design. Το AFFF δίνει το παρών με μία ταινία για μία εμβληματική προσωπικότητα στην ιστορία της Μόδας.

Λίγα Λόγια για την ταινία:
Η πρώτη ταινία που παρουσιάζει την μοναδική ιστορία της Vivienne Westwood, τη Μόδα που δημιούργησε, την προσωπικότητά της, τον ακτιβισμό της αλλά και την πολιτιστική της σπουδαιότητα. Η Vivienne Westwood αναδιαμορφώνει και καθορίζει την Βρετανική Μόδα για περισσότερο από 40 χρόνια, ενώ ευθύνεται για τη δημιουργία πολλών από τα πλέον χαρακτηριστικά looks της εποχής μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθούν κατά σειρά προτεραιότητας δελτία εισόδου, τα οποία θα αρχίσουν να μοιράζονται από τις 17.30, μία ώρα, δηλαδή, πριν την έναρξη της ταινίας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CRAFTING THE FUTURE
Ημερομηνίες:
Παρασκευή, 1 και Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου
Είσοδος: Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.britishcouncil.gr/en/events/crafting-the-future και http://www.sgt.gr/gre/SPG2232/

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS FASHION FILM FESTIVAL
Ημερομηνίες:
Δευτέρα, 25 – Τρίτη, 26 και Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου
Είσοδος: Ελεύθερη

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.athensfff.com/

Δείτε το Trailer του AFFF εδώ

READ more