Μήπως η πετσέτα στο κεφάλι είναι… το νέο trend;

Η Rihanna είναι ξεκάθαρα το άτομο που μπορεί να ξεκινήσει ένα fashion trend! Μία πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram συνοδευόταν με τον τίτλο “trends go to die” και αυτό ίσως ήταν μία statement δήλωση για την superstar.

Στο τελευταίο cover της Γαλλικής Vogue η Rihanna εμφανίζεται με μία… πετσέτα στο κεφάλι, φορώντας ένα κορμάκι και μία γούνα. Το εξώφυλλο φωτογράφισε ο γνωστός ανατρεπτικός Juergen Teller που μας έχει συνηθίσει σε wired consept, όπως μέσα από τις campaigns της Vivienne westwood.

Η πετσέτα είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή Emilio Pucci 2018! Eίναι η τρίτη celebrity που εμφανίζεται με πετσέτα αυτό τον μήνα και η μοναδική που θα μπορούσε να το κάνει trend!

H Rita Ora προκάλεσε σάλο όταν εμφανίστηκε στα MTV Europe Music Awards με ένα μπουρνούζι και μία πετσέτα από την συλλογή Palomo Spain, ενώ η τραγουδίστρια από την Κορέα CL εμφανίστηκε με white bathrobe νωρίτερα τον Νοέμβριο στα CFDA/Vogue Fashion Fund awards. Και η Emily Ratajkowski όμως το έχει κάνει!

Δεν θα το φορέσεις ok, αλλά ίσως το δοκιμάσεις και εσύ για ένα Instagram post. Άλλωστε οι stars το δοκίμασαν και we like it!

Read More

And More