Μοναδικά looks, stylish εμφανίσεις και πασαρέλα-εκστρατεία στην 4η ημέρα της AXDW!

Το Ζάππειο Μέγαρο για ακόμα μια μέρα γέμισε με τις νέες τάσεις της μόδας, εντυπωσιακές δημιουργίες και πολλές εκπλήξεις, η Εβδομάδα Μόδας συνεχίστηκε για 4η μέρα και εχθές είχαμε την δυνατότητα να δούμε τους εξής σχεδιαστές

1. Jasmine

Η σχεδιάστρια Jasmine ήρθε από την Κίνα για να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στην AXDW και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις κατακόκκινες δημιουργίες της. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν κυρίως φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που ολοκλήρωσαν κομψά καπέλα και αξεσουάρ επίσης σε κόκκινο χρώμα.

2. JP John Pan

Ακολούθησε η επίδειξη JP John Pan, λανσάροντας τη νέα συλλογή Eyewear με ένα εντελώς πρωτότυπο show με έναν ξεχωριστό σκοπό. Με φρέσκια ματιά στο στυλ και βασική έμπνευση τον ελληνικό ήλιο, προωθώντας τη διαύγεια της δημιουργικότητας, τα μοντέλα της επίδειξης διέδωσαν το μήνυμα της προσωπικής αυθεντικότητας δίνοντας έμφαση στη σημασία της προστασίας του προϊόντος, σε μια τολμηρή πασαρέλα-εκστρατεία #FightFake!

3. Herminas Reea

Το brand Herminas Reea από τη Ρουμανία ήρθε και αυτή τη σεζόν στην AXDW με τη νέα συλλογή «The Birds» και εντυπωσιακές αέρινες δημιουργίες. Μοναδικά φορέματα με διαφάνειες, λεπτομέρειες με δαντέλα, τούλι και βολάν για τις πιο chic βραδινές εμφανίσεις.

4. Celebrity Skin

Οι Celebrity Skin γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δημιουργίας παρουσίασε μια συλλογή με τίτλο Ιmmaculate conception 10 με τα avant garde στοιχεία να είναι για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές. Guest stars της επίδειξης, ο Στέλιος Κρητικός με το γιο του, η Κάτια Νικολαϊδου και η Αντελίνα Βαρθακούρη ενώ συμμετείχαν στο show και μοντέλα σε αναπηρικά αμαξίδια

5. Tassos Mitropoulos

Ακολούθησε η επίδειξη του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου με disco διάθεση και εξωτικό αέρα! Στη νέα του συλλογή “The Metallics” απολαύσαμε δημιουργίες με πούλιες και εξωτικά φτερά ενώ δεν έλειπαν και τα πιο pop και punk rock στοιχεία. Εντυπωσιακά βραδινά looks με τις αποχρώσεις του μαύρου αλλά και του  πράσινου να κυριαρχούν.

6.Myrto Dramountani

Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με το fashion show της Μυρτώς Δραμουντάνη και τη νέα της συλλογή με τίτλο“Illusions” που χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικές φόρμες πουσυνδυάζονται μοναδικά με μία vintage αισθητική. Στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/2ο σχεδιασμός των ρούχων στηρίζεται και πάλι στην προσέγγιση που έχει καθιερώσει τησχεδιάστρια με τη χρήση τεχνικών λέιζερ δημιουργώντας γεωμετρικά σχήματα και τρισδιάστατες εγκοπές και ανάγλυφες επιφάνειες στα υφάσματα. Άνετες γραμμές με τις περισσότερες δημιουργίες να είναι από μετάξι, κρεπ αλλά και δέρμα. Στην επίδειξη  τρισδιάστατες κατασκευές  τα μοντέλα στο κεφάλι και λειτουργούσαν ως τουρμπάνια.

Read More

And More