Μoney Girls: Τα 5 πιο καλοπληρωμένα μοντέλα για το 2013

Το Forbes ανάρτησε τη λίστα με τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα για το 2013 η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Gisele Bundchen, Kate Moss και η Miranda Kerr ενώ το Κινεζικής καταγωγής supermodel Liu Wen είναι μια από τις νέες προσθήκες στη λίστα του τρέχοντος έτους. Δες παρακάτω τα 5 πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου…

/
1. Gisele Bundchen – $ 42 εκατομμύρια
: Η Βραζιλιάνα καλλονή παίρνει την πρώτη θέση στον κατάλογο λαμβάνοντας ένα μπόνους 42.000.000 δολαρίων το χρόνο. Όπως αναφέρει το Forbes τα κέρδη της είναι μειωμένα σε σχέση με τον περασμένο χρόνο, με τις καμπάνιες της όμως για την H & M και τη Chanel, συμπεραίνουμε πως θα καταφέρει να τα αυξήσει και πάλι.

/

2. Miranda Kerr -$ 7.200.000:
Tα κέρδη της Miranda Kerr είναι αυξημένα σε σχέση με την περασμένη χρονιά με συνεργασίες όπως Victoria Secret, Mango, και Iαπωνικά Βrands που τη βοήθησαν να σκαρφαλώσει από το νούμερο 7 που ήταν στην περσινή λίστα στο νούμερο δύο για το 2013.

/

3. Adriana Lima – $ 6.000.000:

Ένα άλλο μοντέλο από τη Βραζιλία, η Adriana Lima, προσγειώθηκε στο νούμερο τρία φέτος με τη βοήθεια της Victoria Secret, Miu Miu και άλλων brands. Τα αισθησιακά της looks σίγουρα έχουν κάνει καλό στα δέκα χρόνια καριέρας της. Μπορείς να πιστέψεις ότι είναι άγγελος της Victoria Secret από το 2000;

/

4. Kate Moss – $ 5.700.000: Το supermodel που έχει σημαντική θέση στη βιομηχανία από τη δεκαετίας του ’90 έχει την τέταρτη θέση στη λίστα.Η Kate Moss είναι το πρόσωπο των Versace, Rimmel, Γυαλιά Vogue και Stuart Weitzman κατά το τελευταίο έτος.

/

5. Liu Wen – $ 4.3 εκατομμύρια:Η Κινέζα καλλονή προβλήθηκε μετά το συμβόλαιο της με την Estee Lauder που υπεγράφη το 2010. Κατά το προηγούμενο έτος, η Liu είχε αναλάβει καμπάνιες για εμπορικά σήματα, όπως η H & M, Tiffany & Co και η Roberto Cavalli.

Αν θέλεις να δεις ολόκληρη τη λίστα, επισκέψου το Forbes.com

Read More

And More