Μπορείς να κάνεις το παντελόνι σου τσάντα; Φυσικά!

Μπορείς να κάνεις το παντελόνι σου τσάντα; Φυσικά! | tlife.gr

Τζιν σημαίνει καθημερινότητα, τζιν σημαίνει ευκολία και τα τελευταία χρόνια τζιν σημαίνει χωρίς αμφιβολία στιλ. Το είδαμε ξεβαμμένο, το είδαμε επεξεργασμένο, το είδαμε βαμμένο, με κρύσταλλα, με κεντήματα. Πέρασε από τη μέρα και εδραιώθηκε και στις εμφανίσεις της νύχτας. Χωρίς αμφιβολία το ύφασμα που παλιά πρέσβευε την εργατική τάξη λόγω αντοχής, απενοχοποιήθηκε και λατρεύτηκε όσο τίποτε άλλο.

Και φέτος…
Προφανώς, το τζιν είναι μια από τις πλέον επικρατέστερες τάσεις και του φετινού καλοκαιριού. Το είδαμε στις πασαρέλες των Dolce & Gabbana να επιστρέφει τις ρίζες του σε στιλ Cowgirl in the City αλλά και στα catwalks των DSquared2 με έμπνευση το camping.
Το είδαμε σε φόρεμα, σε σορτς, σε φούστα, σε βερμούδα, σε παντελόνια φυσικά… πουκάμισα, παπούτσια και τσάντες.

Ανακύκλωση τώρα…
Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει στην ντουλάπα της κάθε σεζόν τουλάχιστον δύο με τρία τζιν. Και φυσικά κάθε χρόνο αγοράζει κι ένα καινούριο. Τι γίνεται με τα παλιά; Τα πετάς; Όχι φυσικά!

Η μόδα είναι θέμα ανακύκλωσης. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να ξοδεύεις μια περιουσία για ένα τζιν αξεσουάρ όταν μπορείς να εκμεταλευτείς τα παλιά κομμάτια που βρίσκονται στην ντουλάπα σου;


Εμείς, με τη βοήθεια της Πόπης Αναστούλη σου προτείνουμε ένα τρόπο για να φτιάξεις μια chic & glamorous τζιν τσάντα από το παλιό σου τζιν παντελόνι! Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.


READ more