Μπότες, ankle boots, γόβες: Τα ωραιότερα παπούτσια της σεζόν στις βιτρίνες του Tlife!

Όλες ξέρουμε ποιo είναι αυτό το αξεσουάρ που με τη σωστή επιλογή του ολοκληρώνουμε με στιλ τα outfits μας και μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε υπέροχες. Τα παπούτσια φυσικά!

Αυτή η σεζόν μας δίνει πραγματικά πολλές επιλογές στα παπούτσια. Eμείς όμως σήμερα συγκεντρώσαμε τις πιο πολυπόθητες γόβες, μπότες και ankle boots για να προσθέσεις και στη δική σου wishlist το κατάλληλο ζευγάρι για το στιλ και το budget σου.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!

/
Με χοντρό ή λεπτό τακούνι, σε διάφορα χρώματα και υλικά! Με φούστες, παντελόνια ή culottes είναι η πιο hot επιλογή των τελευταίων σεζόν. Διάλεξε τα δικά σου και δες πως να τα συνδυάσεις ανάλογα με τις περιστάσεις.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

/
Δερμάτινες ή suede, flat ή ψηλοτάκουνες οι ωραιότερες μπότες της σεζόν είναι εδώ! Έρχονται για να ντύσουν τις γάμπες σου με στιλ και να απογειώσουν τα χειμερινά σου look.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

/
Τι πιο sexy από ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες; Τα πιο θηλυκά παπούτσια επηρεάζονται από τις νέες τάσεις και δημιουργούν στιλάτα σύνολα για όλες τις ώρες. Αναβάθμισε κι εσύ και το πιο απλό outfit σου με τις πιο ξεχωριστές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More