Να φορέσω λευκό φόρεμα σε γάμο φίλης μου; Στην ορκομωσία μου με τι παπούτσια να πάω; Το TLIFE σου απαντά…

Μπορεί να διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματάμε να είμαστε γυναίκες και πως πρέπει να απαρνηθούμε την κοριτσίστικη φύση μας που σκέφτεται από νωρίς τι θα φορέσει. Ιδιαίτερα τώρα που ο ελεύθερος χρόνος είναι περισσότερος, ξαπλωμένη στην παραλία, μπορείς να οραματιστείς μέχρι και τι θα βάλεις του χρόνου τέτοια μέρα! Είναι ένα “άγχος” που ξεκινάει από το πρωί που θα σηκωθούμε και νομίζω πως δεν σταματάει… κι αν σταματάει είναι επειδή κοιμηθήκαμε! Γυναίκες!!

Για ακόμη μία φορά λοιπόν το TLIFE αναλαμβάνει να απαντήσει σε όλες τις fashion ερωτήσεις και γίνεται ο δικός σου προσωπικός στιλίστας από τις πιο σημαντικές στιγμές όπως είναι ένας γάμος, μέχρι πιο καθημερινές που αφορούν τάσεις αλλά και τρόπους να ντύνεσαι σωστά.

Αν θέλεις κι εσύ να απαντήσουμε στην ερώτηση σου μην διστάσεις να μας τη στείλεις στο styling@tlife.gr

Ερώτηση:
Γεια σας είμαι η Μαριλένα. Είμαι 24 ετών! Θα ήθελα τη βοήθεια σας! 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο γάμος της κολλητής μου. Αγόρασα ένα φόρεμα κίτρινο, μακρύ, αέρινο με μοβ πινελιές στο κάτω μέρος του φορέματος. Το φόρεμα έχει την λεπτομέρεια ότι δένει στην πλάτη και σχηματίζει χ. Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζει το αρχαιοελληνικό στυλ σε αξεσουάρ. Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποια αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντα είναι κατάλληλα καθώς και σε ποιο χρώμα. Αν μπορείτε, πείτε μου σας παρακαλώ, τι χτένισμα να κάνω; Οι πλεξούδες ταιριάζουν; Τα μαλλιά μου είναι μακριά μαύρα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Μαριλένα φυσικά και ταιριάζει το αρχαιοελληνικό στιλ στα αξεσουάρ. Μπορείς να φορέσεις εντυπωσιακά χρυσά μεγάλα βραχιόλια στο χέρι και δαχτυλίδια με έντονες πέτρες και βάση τους την απόχρωση του χρυσού. Θα σου πρότεινα πέδιλα επίσης χρυσά ή αν δεν θέλεις ένα τέτοιο ζευγάρι να συνδυάσεις το φόρεμα με nude peep toes γόβες, ώστε να παίξεις με το χρώμα στα αξεσουάρ. Τσάντα, αν διατηρήσεις τη χρυσή μονοχρωμία στα αξεσουάρ θα μπορούσες να κρατήσεις μοβ όπως είναι οι πινελιές στο τελείωμα του φορέματος σου. Τώρα για τα μαλλιά, αν και δεν είμαι ειδική, σου προτείνω να τα μαζέψεις επάνω ώστε να αφήσεις στο φόρεμα σου να αναδειχθεί.

Φιλιά πολλά

Elie Saab

Ερώτηση:
Καλησπέρα,
Έχω ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα με μαύρη δαντέλα και θέλω να το φορέσω όχι για κάτι πολύ επίσημο. Μια μπεζ πλατφόρμα θα του πήγαινε; Αν όχι τι μπορώ να βάλω;
Ευχαριστώ!!!! Μπετυ

Απάντηση:
Γεια σου Μπέτυ,
Φυσικά κι ένα ζευγάρι πλατφόρμες θα ταίριαζε αν θέλεις να δώσεις ύψος. Μπορείς να το φορέσεις όμως και στην καθημερινότητα σου με σανδάλια.

Φιλιά πολλά

Celine

Ερώτηση:
Γεια σας! Ονομάζομαι Μαρία και επέλεξα για την ορκωμοσία μου ένα φόρεμα μαύρο peplum και θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια να το βάλω. Σκέφτηκα ankle boots μαύρα ή μαύρες γόβες με μύτη. Εσείς τι λέτε; Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Μαράκι! Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένη όσον αφορά στις γόβες με μύτη. Μου αρέσει πολύ και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτό θα επέλεγα κι εγώ ώστε να κάνω και την αλλαγή… τα ankle boots έχουν πλέον κορεστεί. Παρόλα αυτά, αν δεν θέλεις να είσαι πολύ κλασική, δεν είναι λάθος να τα επιλέξεις. Πρόσεξε το παπούτσι σου να κολακεύει τα πόδια σου!

Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι! Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Καλήμερα! Αγόρασα μακό, μπλε ηλεκτρίκ, μιντι, στράπλες φόρεμα που φοριέται και σαν μακριά φούστα. Πείτε μου, παρακαλώ, με τι αξεσουάρ να το φορέσω ως φόρεμα και με τι τύπου μπλουζάκι και παπούτσια να το φορέσω σαν φούστα. Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ και καλές βουτιές!!!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας μου αρέσει πολύ που παίζεις με το ρούχο σου κι έχεις φαντασία!! Ως φόρεμα προτείνω να το φορέσεις με ψηλά πέδιλα ώστε να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακριά κι από τη στιγμή που είναι στενό να μην προσθέτει και πόντους στην περιφέρεια. Αν το θέλεις ως φούστα επειδή θα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, δεν υπάρχει λόγος να μην το φορέσεις με σανδάλια ακόμη και πάνινα φλατ παπούτσια. Χρωματικός περιορισμός δεν υπάρχει, αφού το μπλε ηλεκτρίκ θα αναδείξει και το μαύρισμα σου, αλλά και ταιριάζει με όλα. Τόλμησε να κάνεις color blocking με τοπ όπως έντονα κοραλί…

Φιλιά πολλά


Lanvin

Ερώτηση:
Γεια σας όμορφες κοπέλες του TLIFE!!! Λοιπόν, έχω ένα γάμο 25 Αυγούστου σε χωρίο! Έχω επιλέξει ένα άσπρο φόρεμα με καφέ ψηλά πέδιλα! Και σκέφτομαι να βάλω gipsy σκουλαρίκια χρυσά ή ασπρόμαυρα! Ξέχασα να πω, είμαι 17! Ποια είναι η πρόταση σας, ως προς τα κοσμήματα; Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!!

Απάντηση:
Μαρινάκι μου θα σε στεναχωρήσω αλλά θα πρέπει να αλλάξεις το ρούχο σου. Το άσπρο χρώμα είναι απαγορευτικό εκτός κι αν είσαι η νύφη. Κράτησε όλο το look που μου γράφεις παραπάνω αφού είναι εξαιρετικό αλλά συνδύασε το με ένα φόρεμα σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση εκτός του λευκού.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα κορίτσια σας επισυνάπτω το φόρεμα μου ώστε να δείτε τι επέλεξα να φορέσω στο γάμο της ξαδέρφης μου. Αγόρασα ίδια παπούτσια και τώρα δεν ξέρω τι σκουλαρίκια να φορέσω αλλά και πως να χτενίσω τα μαλλιά μου. Φιλιά

Απάντηση:
Γεια σου Δέσπω! Το φόρεμα σου μοιάζει πολύ εντυπωσιακό και μου αρέσει που επέλεξες ίδια πέδιλα. Φόρεσε ένα δαχτυλίδι στο ένα σου χέρι κι απόφυγε οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ, ώστε να μην το φορτώσεις και να επιτρέψεις να φαίνεσαι κι εσύ λιγάκι κι όχι μόνο το ρούχο. Προτείνω να κάνεις τα μαλλιά σου έναν χαλαρό κότσο.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας, θα ήθελα παρακαλώ την συμβουλή σας για το παρακάτω θέμα: Στις 15 Σεπτεμβρίου είμαι καλεσμένη σε έναν αρραβώνα κοντινής μου φίλης και είμαι προβληματισμένη στο τι να επιλέξω. Θα ήθελα να αποφύγω την επιλογή του φορέματος μιας και είναι η πρώτη σκέψη όλων των γυναικών και να δοκιμάσω κάτι άλλο. Είμαι 1,70μ., 62 κιλά με σωματότυπο αχλάδι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας

Απάντηση:
Γεια σου Σπυριδούλα! Χωρίς καμία αμφιβολία σου προτείνω να επιλέξεις μία ψηλόμεση παντελόνα, είτε σε έντονα χρώματα, είτε ακόμη και σε μαυρό και να τη συνδυάσεις με ένα στράπλες μπούστο ή αν δεν σε κολακεύει συνδύασέ την με τοπ μεταξωτό που θυμίζει κομπινεζόν.

Θα είσαι κούκλα! Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας!!! Ονομάζομαι Ελένη και θέλω την βοήθειά σας! Είμαι 29 χρόνων και τον Σεπτέμβριο θα πάω στο γάμο παιδικού μου φίλου. Σκέφτομαι να φορέσω ένα κόκκινο peplum dress μιντι ή λίγο πάνω από το γονάτο. Έχω 1,65μ. ύψος και 56 κιλά. Είμαι ξανθιά με μακριά μαλλιά. Να βάλω μαύρα πέδιλα ή μπεζ; Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση:
Γεια σου Ελενίτσα! Μου αρέσει το φόρεμα σου και προτείνω να το συνδυάσεις με μπεζ πέδιλα ώστε να τραβήξει όλα τα βλέμματα το ρούχο κι εσύ! Η μαύρη επιλογή είναι κομψή αλλά πολύ πιο χειμερινή!

Φιλάκια πολλά


Miu Miu

Ερώτηση:
Γεια σας κορίτσια του Tlife και πολλάααα μπράβο για την εξαιρετική σας δουλεία!!! Έχω αγοράσει μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με μια μικρή σούρα στη μέση! Θέλω να την φορέσω στα γενέθλια μου που θα βγω έξω με τις φίλες μου. Εδώ να σημειώσω ότι τα χέρια δεν είναι ούτε λεπτά, ούτε γυμνασμένα και δεν θέλω η προσοχή να πέφτει εκεί! Τι μου προτείνεται σε παπούτσια (δεν φοράω ψηλά γιατί είμαι 1,72μ. και 16 χρόνων) και αξεσουάρ; Αναμένω την απάντηση σας και σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Απάντηση:
Γεια σου αγαπημένη μας φίλη! Χρόνια σου πολλά!!! Νομίζω πως μάλλον είσαι υπερβολική και τα χέρια σου είναι μια χαρά! Φόρεσε την ελεύθερα κι άφησε τα μαλλιά σου κάτω να “καλύπτουν” τους ώμους και να σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετα. Από τη στιγμή που δεν επιλέγεις ψηλά παπούτσια, ένα ζευγάρι πέδιλα σε αρχαιοελληνική γραμμή νομίζω πως θα δώσει ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Φιλάκια πολλά να περάσεις τέλεια στα γενέθλια σου!

Read More

And More