Ποιο είναι το must τζάκετ για αυτήν την εποχή;

Κάνει κρύο και αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζεστό πανωφόρι. Έχεις ήδη ένα παρκά, ένα παλτό, μια γούνα, αλλά θες και κάτι άλλο! Κάτι πιο μοντέρνο και stylish. Θα σου πω εγώ τι φορούν τα κορίτσια στο εξωτερικό (bloggers, fashion lovers) για να πάρεις μια ιδέα και να εμπνευστείς.

Τα πράγματα είναι απλά και σίγουρα αυτό που θα σου δείξω σήμερα θα το βρεις σε πολλά οικονομικά καταστήματα. Το κομμάτι κλειδί που θα χρειαστείς για να είσαι ενημερωμένη, στιλάτη και cosy είναι ένα sheepskin jacket. Είναι στην ουσία αυτό το πανωφόρι που εξωτερικά είναι δερμάτινο και εσωτερικά έχει μαλλί από πρόβατο.

Είναι ιδανικό για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και σίγουρα θα σε ανταμείψει. Ταιριάζει τέλεια με όλα τα χειμερινά αξεσουάρ και προσθέτει έξτρα στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις.

Οι πληροφορίες όμως δεν σταματούν εδώ! Καλό είναι να το επιλέξεις σε δέρμα που θυμίζει vinyl. Και ευθύς αμέσως θα σου εξηγήσω το γιατί. Το συγκεκριμένο texture μπορεί να ενταχθεί και σε βραδινά σύνολα, οπότε -ναι- μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με παντελόνια σε στενή γραμμή και μίνι φορέματα για ένα ποτό.

Σκέψου το πολύ σοβαρά να το εντάξεις στις επόμενες αγορές σου.

And More