Η Naomi Campbell και ο Marc Jacobs συνεργάζονται για καλό σκοπό!

Η Naomi Campbell και ο Marc Jacobs συνεργάζονται για έναν καλό σκοπό, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Τα αγαπημένα fashion icons σχεδίασαν μαζί ένα limited edition t-shirt, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν σε άτομα που πάσχουν από τον ιό HIV. Το συγκεκριμένο item κοστίζει 55 δολάρια και μπορείς να το αποκτήσεις online στο marcjacobs.com

Η Naomi μετά από ένα φιλανθρωπικό gala, το World AIDS Day, που έγινε πέρυσι, ευαισθητοποιήθηκε και κάλεσε τον καλό της φίλο Marc Jacobs, να συνεργαστούν πάνω σε μία τέτοια ιδέα. Και βέβαια ο Μarc ήταν απόλυτα θετικός. Άλλωστε τους ενώνει μία φιλία 31 χρόνων.

Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο φίλοι συνεργάζονται. Το 2008 η Νaomi πόζαρε γυμνή λανσάρωντας ένα t-shirt που ο Jacobs δημιούργησε στα πλαίσια της εκστρατείας “Protect The Skin You’re In”, του οποίου τα έσοδα πήγαιναν σε άτομα με καρκίνο. Πρώτη φορά συναντήθηκαν το 1986 όταν η Cambell ήταν μόνο 16 ετών, σε ένα fiting για runway του Jacobs, και από τότε η Νaomi ήταν βασική φιγούρα στα catwalks του διάσημου σχεδιαστή!

Πέρυσι ο Jacobs διοργάνωσε ένα disco party με αφορμή το λανσάρισμα του βιβλίου της, με portraits από την καριέρα της και την ζωή της. Η Campbell ξεκίνησε να ασχολείται με τις φιλανθρωπίες το 2005 και από τότε είναι πολύ συνεπής σε αυτό το έργο. Τώρα πια μαζί με τους φίλους της μπορεί να απογειώσει αυτή της την ενέργεια και με το t-shirt που σχεδίασαν μαζί με τον Jacobs γίνεται μία καλή αρχή!

Read More

And More