Η νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga είναι το όνειρο κάθε παπαράτσι

Όχι μόνο μία fashion campaign, αλλά δύο πλέον, έχουν ρίξει το Instagram με τις meta-style τύπου φωτογραφίσεις τους για την νέα σεζόν. Η τελευταία Υeezy campaign ήταν όντως κάτι εντελώς καινούριο, αφού ο Kanye West αποφάσισε να δημιουργήσει ένα “παπαράτσι editorial” με την Kim να φοράει όλη τη νέα του συλλογή για την έκτη σεζόν του label.

Tώρα ένας άλλος μεγάλος οίκος ακολουθεί αυτό το consept. H τελευταία campaign του Balecniaga έχει το ύφος “όχι κάμερες παρακαλώ” και διασημότητες, όπως το super model Stella Tennant, φωτογραφίζονται σε παπαράτσι style.

Kρύβουν τα πρόσωπα τους πίσω από logo bags, βγαίνουν μέσα από XL μαύρα αυτοκίνητα, απλώνουν τα χέρια τους απειλητικά στην κάμερα, κινήσεις που βλέπουμε, δηλαδή, από celebrities όπως η Kendall Jenner, η Bella Hadid και η ίδια η Kardashian, όταν δεν θέλουν κανένα flash.

Η εκστρατεία φωτογραφήθηκε από πραγματικούς γάλλους παπαράτσι και συγκεκριμένα από το γαλλικό πρακτορείο Best Image agency. Η τελική πινελιά; Τα θολά πρόσωπα των περαστικών.

Ο οίκος Balenciaga έχει ξεκινήσει από την φωτογράφιση της menwear collection 2018 να δίνει άλλη έμφαση στις φωτογραφίσεις του, και χρησιμοποίησε για τα πορτραίτα της campaign επαγγελματία φωτογράφο που ειδικεύεται σε αυτό μόνο.

Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει για τις add campaigns, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, και περιμένουμε με ανυπομονησία και άλλα τέτοια consept.

Read More

And More