Είναι επίσημο

Νέος σχεδιαστής στον οίκο Fendi!

Mε μία ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του οίκου Fendi, μας έγινε γνωστό ότι ο Kim Jones, που σχεδιάζει την ανδρική σειρά του οίκου Dior, πλέον θα αναλάβει και την γυναικεία συλλογή του οίκου Fendi.

O Jones θα αντικαταστήσει την  Silvia Venturini Fendi, εγγονή του ιδρυτή της εταιρείας, που ανέλαβε τον ρόλο της μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld και η οποία  θα παραμείνει σαν σχεδιάστρια των αξεσουάρ και της ανδρικής συλλογής Fendi.

O Jones θα παραμείνει στην θέση του σαν σχεδιαστής του οίκου Dior για την men’s συλλογή ενώ ανακοίνωσε: “Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους Bernard Arnault, Pietro Beccari, Serge Brunschwig και Silvia Venturini Fendi γι’ αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Το να δουλεύω για δυο τόσο επιφανείς οίκους είναι πραγματικά τιμή για μένα ως σχεδιαστής και το να γίνω μέλος του οίκου Fendi συνεχίζοντας παράλληλα τη δουλειά μου στις συλλογές Dior Men’s είναι τεράστιο προνόμιο“. 

Και οι δύο οίκοι ανήκουν στην οικογένεια LVMH και φαίνεται να είναι μία κίνηση που σκέφτηκε ο CEO Βernart Arnault ώστε να ενισχύσει την Fendi με χωρίς να φέρει κάποιον άλλο νέο σχεδιαστή αλλα να επωφεληθεί από την επιτυχημένη ομάδα του ομίλου!

Η πρώτη συλλογή του Jones για την Fendi θα είναι για την Άνοιξη 2021!

 

Ετικέτες

Read More

And More