NEW YEAR’S EVE: Τι να φορέσεις ανάλογα με το που θα κάνεις ρεβεγιόν!

Το ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς! Ίσως η καλύτερη δικαιολογία για να ντυθούμε καλά, να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που δεν συνηθίζουμε να φοράμε και να γίνουμε δημιουργικές με το look μας, ή ακόμα και να υπερβάλουμε λιγάκι.
Ωστόσο είναι σημαντικό να προσαρμόσουμε τη λαμπερή μας εμφάνιση με τις απαιτήσεις της περίστασης επιλέγοντας το κατάλληλο γιορτινό σύνολο.

Είτε λοιπόν έχεις κανονίσει “night out” με τις φίλες σου, είτε μια ήσυχη βραδιά σε κάποιο σπίτι ή κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο, οι παρακάτω ιδέες θα δώσουν τέλος στα διλήμματα σχετικά με το outfit που πρέπει να επιλέξεις για την πιο γιορτινή βραδιά του χρόνου. Και μην ξεχνάς πως ό,τι κι αν τελικά επιλέξεις θα πρέπει να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου, να σε κάνει να νιώθεις άνετα για δείχνεις και πανέμορφη φορώντας το!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ

Το γεγονός ότι θα βρίσκεσαι σε σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να ντυθείς και casual. Tίμησε τους οικοδεσπότες φορώντας ένα chic και stylish σύνολο.
Διάλεξε μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια, μια midi φούστα με ένα λευκό t-shirt καλής ποιότητας και ένα statement κολιέ ή μια maxi φούστα από πολυτελές ύφασμα σε συνδυασμό με ένα απλό τοπ ή πουκάμισο για να μη φανείς υπερβολική. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες, ένα δερμάτινο jacket ή ένα blazer κι ένα ωραίο κόσμημα.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΣΕ CLUB

Βάλε χρώμα και λάμψη στο ντύσιμό σου! Επίλεξε ένα φόρεμα σε χρώματα όπως το βασιλικό μπλε και το έντονο ροζ και ταίριαξέ το με ψηλοτάκουνα booties ή γόβες και μαύρα αξεσουάρ για να του δώσεις πιο χειμερινό χαρακτήρα. Εναλλακτικά, διάλεξε ένα κομμάτι με λαμπερή υφή και συνδύασέ το με πιο basic κομμάτια για να το αναδείξεις.
Ένα τζάκετ κεντημένο με παγιέτες σε συνδυασμό με skinny παντελόνι, t-shirt και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες θα ήταν ιδανικό, αλλά και μια μίνι φούστα κεντημένη με κρύσταλλα με ένα απλό τοπ, ένα μακρύ blazer και γόβες θα ήταν ένα επίσης τέλειο look για την περίσταση.

ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η βραδινή αυτή έξοδος σίγουρα επιτρέπει τις λαμπερές και εντυπωσιακές επιλογές. Απόφυγε το μαύρο για να ξεχωρίσεις και προτίμησε το μήκος του ρούχου σου να μην είναι maxi για να σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα.
Μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα κεντημένο με παγιέτες και κρύσταλλα, ένα ψηλόμεσο loose παντελόνι με ένα ωραίο μπούστο και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα εντυπωσιακό τοπ, γόβες και ένα jacket διακοσμημένο με πέτρες ή μεταλλικές λεπτομέρειες.

ΓΙΑ ΕΝΑ BLACK TIE ΚΑΛΕΣΜΑ

Για ένα κάλεσμα που απαιτείται επίσημο ένδυμα επέλεξε ένα maxi φόρεμα ένα καλά στιλιζαρισμένο pencil φόρεμα. Η δαντέλα αποτελεί εξαιρετική επιλογή είτε σε μαύρο είτε σε φίνο nude χρώμα και σε συνδυασμό με λαμπερά κοσμήματα το μπορεί να γίνει άκρως εντυπωσιακό.
Αν όμως δεν προτιμάς τα φορέματα και θέλεις κάτι διαφορετικό, ένα καλοραμμένο κοστούμι από πολυτελή υλικά μπορεί να είναι sexy και stylish όσο και μια τουαλέτα. Συνδύασέ το με πανύψηλα πέδιλα ή γόβες και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι έντονα σκουλαρίκια.

Read More

And More