Ο Balenciaga είναι ο πρώτος μεγάλος οίκος που υποστηρίζει την Ουκρανία

Ο οίκος Balenciaga έκανε μία κίνηση συμπαράστασης στην Ουκρανία, διέγραψε τις αναρτήσεις του στο Instagram, πόσταρε τη σημαία της Ουκρανίας και παρέχει links για δωρεές.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Ο οίκος Balenciaga γίνεται ο πρώτος μεγάλος οίκος που ανταποκρίνεται για την παροχή βοήθειας, ανακοίνωσε ότι διαθέτει τα κανάλια του τα social media για να προσφέρει στήριξη στην Ουκρανία και τους Ουκρανούς πρόσφυγες, γράφοντας σχετικά: Είμαστε υπέρ της ειρήνης και κάνουμε δωρεά στο World Food Programme των Ηνωμένων Εθνών για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στου πρόσφυγες από την Ουκρανία. Ακολουθήστε το link wfp.org για να κάνετε δωρεά”.

Το ίδιο μήνυμα μοιράστηκε και στο Twitter, ενώ στα stories του Instagram αναπαράγονται ειδήσεις που αφορούν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους πρόσφυγες του πολέμου. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demna Gvasalia Daily (@demnadaily)

Ο σχεδιαστής του οίκου Demna Gvasalia έχει μία ζωή συνεδεμένη με πόλεμο και προσφυγικό, ο ίδιος εγκατέλειψε τη δική του χώρα όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα σε Γεωργία και Αμπχαζία (1992-93) ένω σύντομα βρέθηκε ως πρόσφυγας στην Ουκρανία και τη Μόσχα, πριν καταλήξει στο Düsseldorf της Γερμανίας. Η προσφυγιά άφησε βαθύ τραύμα στον ταλαντούχο δημιουργό, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να βρει τον δρόμο του!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VETEMENTS (@vetements_official)

Παρόλα αυτά τα κατάφερε περίφημα και τo 2014 ίδρυσαν μαζί με τον αδελφό του Guram Gvasalia το επιτυχημένο streetwear brand Vetements, ενώ το 2019 αποχώρησε για αφοσιωθεί στον ρόλο του ως creative director του Balenciaga – ρόλο που είχε από το 2015

Read More

And More