Ο Balenciaga έκανε την πιο high-tech παρουσίαση συλλογής με ένα… videogame!

Ο οίκος Balenciaga κάνει για μία ακόμην φορά την ανατροπή! Ήδη όπως σου έχουμε γράψει εδώ και ένα ένα μήνα, λάνσαρε ένα βιντεοπαιχνίδι, με τίτλο Afterworld: Τhe Age of Tommorow. Μέσα από το οποίο θα παρουσιάσει την νέα του Fall συλλογή! Οι ήρωες του video game θα είναι ντυμένοι με όλα τα νέα κομμάτια του Balenciaga από την  συλλογής για το Φθινόπωρο 2021.

H νέα collection έχει όλα τα στοιχεία που προσδιορίζουν την εικόνα του Βalenciaga, με oversized σιλουέτες, ιδιαίτερα υλικά αλλά και τις νέες over-the-knee μπότες που μοιάζουν εμπνευσμένες από πανοπλία! Μέσα στην συλλογή βλέπουμε και πολλά στοιχεία που θυμίζουν gaming αλλά και διάστημα όπως τα λογότυπα του Play Station 5 και της NASA που στολίζουν διάφορα κομμάτια.

Η παρουσίαση στο κοινό της μόδας έγινε πριν λίγες μέρες με του διάσημους φίλους του οίκου αλλά και τους δημοσιογράφους να παραλαμβάνουν την πρόσκληση που είχε μέσα  ένα VR headset με το οποίο μπορούσαν να μπουν στον κόσμο του παιχνιδιού αλλά και της κολεξιόν.

Σκοπός είναι να διαλέξεις τον δικό σου παίχτη που βεβαίως φοράει Balenciaga και να περιηγηθείς στο παιχνίδι, η πρώτη πίστα λαμβάνει χώρα σε ένα χώρο που μοιάζει με λαβύρινθο αλλά είναι ένα κατάστημα του οίκου γεμάτο με τα κομμάτια της κολεξιόν.

Μπες και εσύ στον high tech κόσμο του Balecniaga κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Read More

And More