Ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Κακανιά σε μία συλλογή που μας ταξιδεύει στην Ελλάδα

Η capsule collection Greekaba που παρουσιάστηκε χθες στην Boutique Enny Monaco στην Κηφισιά, απεικονίζει τις περιπέτειες του φιλοτάξιδου σχεδιαστή στην Αθήνα και τις Κυκλάδες σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Louboutin (@louboutinworld)

Σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Κακανιά, η συλλογή αξεσουάρ του Louboutin ακολουθεί την κυρία Τεπενδρή η οποία  μας ξεναγεί στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ελλάδας και της Μεσογείου, από την Αθήνα μέχρι τις Κυκλάδες με μια σειρά πολύχρωμων σχεδίων εμπνευσμένα από  την  φύση και τη θάλασσα της Ελλάδας, την αρχαιότητα και την  παραδοσιακή ελληνική λαϊκή τέχνη. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enny Monaco (@ennymonacostyle)

Τσάντες και παπούτσια με την υπογραφή του κορυφαίου οίκου αναδεικνύουν την ελληνική δεξιοτεχνία μέσα από τα πλέον πολυτελή υλικά, κλείνουν το μάτι στις παραστάσεις των αρχαιοελληνικών αμφορέων και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν την αισθητική ταυτότητα του brand με τη γνώριμη, παιχνιδιάρικη τεχνοτροπία του Κωνσταντίνου Κακανιά. 

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το ελληνικό τοπίο, απεικονίζει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες του Louboutin στην Αθήνα και στα ελληνικά νησιά σαν μια μοντέρνα Οδύσσεια. Ο ήρωάς μας συνοδεύεται, όχι αναπάντεχα, από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Κακανιά, την εκκεντρική κυρία Τεπενδρή και το πιστό της σκυλάκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enny Monaco (@ennymonacostyle)



Μέρος των εσοδών της συλλογής GREEKABA θα διατεθεί για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη της. 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 1 Ιουνίου στην Αθήνα στα καταστήματα Enny Monaco Κηφισιά (Λεβίδου 16), Κολωνάκι, Γλυφάδα και Μύκονο και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Christian Louboutin σε όλον τον κόσμο και online στο www.christianlouboutin.com

Δείτε items της νέας συλλογής:

 

Read More

And More