Ο Edward Enninful αποχαιρετά την Βρετανική Vogue με ένα legendary εξώφυλλο από αυτά που γίνονται μόνο μία φορά!

Το τέλος μίας εποχής γράφεται σήμερα για την βρετανική Vogue! Μετά από 6 χρόνια στο τιμόνι της έκδοσης, ο Edward Enninful αποχαιρετά το περιοδικό με ένα επικό εξώφυλλο! Ένα εξώφυλλο που δεν έχει ξαναγίνει και στο οποίο φωτογραφίζονται μαζί μερικές από τις πιο εμβληματικές γυναίκες της εποχής μας!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Ποιες να αναφέρουμε: Victoria Beckham, Salma Hayek, Kate Moss, Jane Fonda, Gigi Hadid, Cristy Turlington, Miley Cyrus, Dua Lipa, Oprah Winfrey, Linda Evangelista και πολλές ακόμη πόζαραν στον φακό του εκπληκτικού Steven Meisel και το αποτέλεσμα είναι φοβερό!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Όταν βρέθηκε η ιδέα για το εξώφυλλο, υπήρχε μόνο ένα ερώτημα: θα μπορούσαν 40 από τις πιο δυναμικές γυναίκες του κόσμου να βρεθούν μαζί σε ένα στούντιο στο Μανχάταν την ίδια μέρα για να φωτογραφηθούν; Και όμως ήρθαν όλες! Από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο και το Λος Άντζελες, έδωσαν το παρών, γιατί ποιος άλλος θα μπορούσε να συγκεντρώσει 40 από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μόδας, του Χόλιγουντ και όχι μόνο, σε ένα studio εκτός από τον μοναδικό Edward;.

Το τέλειο εξώφυλλο για να θυμόμαστε έναν Director με όραμα, που ήξερε να κάνει την διαφορά και αυτό το cover το επιβεβαιώνει!

Read More

And More