Ο Jean Paul Gaultier συνεργάζεται με το fashion brand που λατρεύει η Gen Z

Eίναι γνωστό ότι ο Jean Paul Gaultier λατρεύει τις συνεργασίες! Εδώ και μερικές σεζόν την couture συλλογή του την αναλαμβάνει ένας quest designer κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, ενώ τώρα κάνει άλλη μία συνεργασία που θα λατρέψουν όλα τα it girls!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jeanpaulgaultier

Συνεργάζεται με το fashion brand KNWLS  με έδρα το Λονδίνο για μια ολοκαίνουργια σειρά έτοιμων ενδυμάτων .Η συλλογή που θα περιλαμβάνει 40 μπλούζες, σακάκια, παντελόνια και φορέματα, έχει ως στόχο να συνδυάσει τις κοινές αγάπες των δύο εταιρειών, για την punk και print κουλτούρα. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της μετά από ένα εναρκτήριο πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ η KNWLS θα συμπεριλάβει αρκετές εμφανίσεις από τη συλλογή στην επίδειξη που γίνει στην Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KNWLS (@knwlslondon)

Η KNWLS ιδρύθηκε στο Νότιο Λονδίνο το 2017 και έχει γίνει γνωστή για τη φουτουριστική αισθητική της και τις σιλουέτες που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συναντιούνται, η  δημιουργική διευθύντρια του Jean Paul Gaultier, Florence Tétier, δημιούργησε κάποτε μια σειρά κοσμημάτων για ένα show  της KNWLS.

Η συλλεκτική συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More