Ο Michael Kors μας δείχνει τις βασικές φούστες που πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας!

Ο Αμερικάνος σχεδιαστής χθες μας έδειξε την νέα του συλλογή για το καλοκαίρι 2021, σε μία νέα σειρά που υπογραμμίζει την απλότητα και την άνεση.

Η νέα collection έχει μονόχρωμο ύφος, με το πράσινο το καφέ και το μπεζ να κυριαρχούν στα σύνολα που είδαμε στο catwalk, ενώ το ύφος παραμένει minimal chic κάτι που χαρακτηρίζει τον Κors τα τελευταία χρόνια.

Οι ρευστές σιλουέτες και οι μαλακές γραμμές  στα ρούχα σε συνδυασμό με τα λουλούδια που είχαν γίνει όχι μόνο το μέρος της σκηνικής διακόσμησης, έδωσαν το mood της νέας αυτής συλλογής.

Μέσα από τα look που είδαμε στην πασαρέλα εντοπίσαμε την αγάπη του σχεδιαστή για ένα βασικό γυναικείο κομμάτι: την φούστα!

Μέσα από τα νέα σχέδια είδαμε τα βασικά σχέδια φούστας που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας και μάλιστα μέσα από την ματιά ενός καταξιωμένου σχεδιαστή!

Φούστα σε midi γραμμή που έχει και wrap σχέδιο ενώ είναι από δέρμα suede. Eδώ θα κρατήσουμε το μήκος που είναι βασικό για μία στιλάτη φούστα και αν την έχεις στην γκαρνταρόμπα σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις!

Φούστα με πιέτες, σε μακριά ή midi γραμμή είναι ένα ύφος που φοριέται όλο τον χρόνο και δίνει κομψό αποτέλεσμα είτε το καλοκαίρι με φανελάκι και ωραίο κολιέ είτε τον χειμώνα με πουκάμισο και μπότες.

Satin midi φούστα που πλέον είναι και αυτή βασική για τα σύνολα μας. Σε midi συνήθως μήκος δείχνει υπέροχη με πλεκτά από πάνω σε loose ύφος ή μεταξωτά πουκάμισα ενώ το ύφασμα της δίνει με μία κίνηση lux detail στην εμφάνιση μας.

Sexy φούστα με σκίσιμο στο πόδι που δίνει αμέσως μία θηλυκότητα στην εμφάνιση σου. Εδώ οι κανόνες θέλουν minimal styling για να παραμείνεις σωστή και λίγα αξεσουάρ.

Read More

And More