Ο Natacha Ramsay-Levi παραιτήθηκε από την Chloe

Σαν βόμβα έπεσαν τα νέα σήμερα στον κόσμο της μόδας, με την ηχηρή παραίτηση της σχεδιάστριας Natacha Ramsay-Levi από την θέση της σαν καλλιτεχνική διευθύντρια του γαλλικού οίκου Chloe!

 H Ramsay είχε καταφέρει τα 4 χρόνια που συνεργάστηκε με την Chloe να φέρει ένα αέρα αλλαγής και ανανέωσης στο fashion brand.

H παραίτηση της έγινε γνωστή σήμερα στα μέσα δικτύωσης, ενώ η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:  «Τους τελευταίους μήνες οι αναταραχές στους τομείς υγείας και κοινωνίας με έχουν επηρεάσει, σκέφτηκα τις αλλαγές που θέλω να δω στη βιομηχανία της μόδας και πως εγω η ίδια θα καταφέρω να ευθυγραμμίσω καλύτερα τις δικές μου δημιουργικές, πνευματικές και συναισθηματικές αξίες με όλα αυτό. Αυτός είναι ο προβληματισμός που με κάνει να σκέφτομαι το μέλλον μου διαφορετικά και την επιθυμία να αναζητήσω νέες ευκαιρίες». 

Η Ramsay-Levi, που υπήρξε βασικός συνεργάτης του Nicolas Ghesquière, ξεκίνησε την συνεργασία της με την την Chloé τον Απρίλιο του 2017, αφήνοντας τον οίκο Louis Vuitton στο οποίο υπήρξε δημιουργική διευθύντρια γυναικείας ready to wear συλλογής από το 2013.  Ο οίκος έκανε γνωστή την παραίτηση της με σχετικό δελτίου τύπου, δεν αναφέρθηκε στον διάδοχο της, αλλά τόνισε ότι θα γίνει σύντομα.

Ο οίκος Chloe δημιουργήθηκε το 1952 και στο πέρασμα του χρόνου πολύ μεγάλα ονοματα έχουν υπάρξει creative director ανάμεσα  τους οι: Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Phoebe Philo, Hannah MacGibbon.

Read More

And More