Ο αγαπημένος οίκος παπουτσιών της Jackie O’ ετοίμασε μια συλλογή προς τιμήν της

H Jackie Kennedy είναι συνώνυμο του elegant eveningwear, και γνωστή για τις κομψές επιλογές της σαν πρώτη κυρία (ποιος θα ξεχάσει το περίφημο ροζ ταγιέρ;), αλλά σίγουρα είχε και ένα μοναδικό vacation style.

Σε ένα ταξίδι της στο μαγευτικό Carpi, ερωτεύτηκε ένα ζευγάρι δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια, τα οποία όχι μόνο έγιναν τα αγαπημένα της για τα summer look που επίλεγε, αλλά γυρίζοντας στην Αμερική τα σανδάλια Jack Rogers είχαν γίνει αμέσως huge brand.

Σήμερα το brand σαν φόρο τιμής στην Jackie O, δίνει στα σανδάλια μία πιο χρωματιστή εκδοχή σε μία limited-edition capsule collection. Tα νέα σχέδια βγαίνουν στις 15 κάθε μήνα και η full συλλογή θα περιλαμβάνει 36 διαφορετικά μοναδικά σχέδια.

 

Η νέα συλλογή είναι μία γιορτή για τα 50 χρόνια του brand, αφιερωμένη στο fashion icon που τα έκανε παγκόσμια γνωστά!Τα νέα σχέδια είναι όλα εμπνευσμένα από το unique style της Jackie”, δηλώνει η Director του οίκου Bridget Bali.

Χρωματιστά ή με metallic απόχρωση τα σανδάλια θα πωλούνται 128$ online στο site του οίκου, και για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται το timeless style της Jackie O.

Read More

And More