O Alessandro Michele δήλωσε ότι ο οίκος Gucci θα παρουσιάζει πλέον μόνο 2 show το χρόνο.

Ο creative director του οίκου Gucci, Alessandro Michele εδώ και εβδομάδες στον επίσημο λογαριασμό του οίκου στο instagram κρατά ένα ημερολόγιο με σκέψεις και προβληματισμούς που έχει για την νέα εποχή που έρχεται μετά τον covid 19.

Ανάμεσα σε αυτά που αποφάσισε είναι και η μείωση των shοw που θα παρουσιάζει ο οίκος σε μόλις 2 κάθε χρόνο και το ανακοίνωσε με ένα κείμενο του.

Ο Michele δήλωσε ότι μετά την πανδημία όλη η βιομηχανία της μόδας πλήττεται ανεπανόρθωτα και πρέπει να βρεθούν νέοι τρόποι ώστε να μπορέσει να βγει ξανά κερδισμένη. Ήδη υπάρχουν πολλές ζημιές και κάθε οίκος πρέπει να αναζητήσει νέους τρόπους να ορθοποδήσει και να συνεχίσει την πορεία του με αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι τώρα.

Ο Michele θεωρεί όλα αυτά τα ετήσια show ξεπερασμένα πια και θέλει να δημιουργησει μία νέα επαφή με το κοινό του για αρχή 2 φορές τον χρόνο, ενώ θα αναβαθμίσει τον ρόλο του instagram.

Μία σημαντική αλλαγή που σίγουρα θα έχει και πολλούς ακόμη υποστηρικτές αφού ο οίκος Gucci πρωτοπορεί σε καινοτομίες και αποφάσεις που μετά ακολουθούν και οι υπόλοιποι όπως με το κίνημα fur free που ήταν από τους πρώτους που είπαν όχι στην χρήση γούνας.

Read More

And More