Ο Alexander Wang εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη! Που θα κάνει το νέο του show;

Ο Alexander Wang εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη! Που θα κάνει το νέο του show; | tlife.gr

Η μαζική έξοδος των σχεδιαστών από την εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη συνεχίζεται με ανησυχητικούς ρυθμούς! Το επόμενο μεγάλο όνομα που ανακοίνωσε ότι σταματάει να παρουσιάζει τις collection του στην NYFW είναι ο Alexander Wang.

H αποχώρηση του Wang συμπληρώνει μία μεγάλη λίστα με Α line σχεδιαστές που έχουν ήδη πει όχι στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ανάμεσα σε αυτούς οι: Proenza Schouler, Altuzarra, Public School, Rodarte, και πολλοί άλλοι.

Αυτήν τη σεζόν επίσης η NYFW δεν θα έχεις τους Tommy Hilfiger και Victoria Beckham που θα δείξουν τις νέες τους συλλογές στο Μιλάνο και στο Λονδίνο, αντίστοιχα.

Με τα αξέχαστα after parties του και τους Α list καλεσμένους, ο Alexander Wang έφερε ένα μοναδικό quality στην διοργάνωση, αλλά χωρίς την παρουσία του είναι άγνωστο το μέλλον του θεσμού.

Με βάση τα νέα δεδομένα οι διοργανωτές έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για update της όλης διοργάνωσης ώστε να ενταχθούν ξανά huge brands και μεγάλοι σχεδιαστές στο πρόγραμμα. Το μέλλον της NYFW φαίνεται αβέβαιο. Περιμένουμε τις εξελίξεις.

READ more