O Alexander Wang, η Karlie Kloss και ο Pharrell πρωταγωνιστούν στο ίδιο fashion video!

Η Adidas ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα campaign video με το όνομα “Calling all Creators” και θα παρουσιάσει μέσα από αυτό 25 change-makers στην μόδα, στην μουσική και στα sports. Ανάμεσα σε αυτούς θα δούμε τον σχεδιαστή Alexander Wang, το super model Κarlie Kloss και τον μουσικό και χρόνια ambassador του οίκου Chanel, Pharrell Williams.

Όλοι έχουν συνεργαστεί με το label στο παρελθόν σε campaigns ή σε collections. Στην super νέα campaign εκτός από τους παραπάνω celebrities θα συμμετέχουν και huge ονόματα του αθλητισμού, όπως o παίχτης της FIFA, Lionel Messi, ο legend David Beckham και πολλοί ακόμη.

Το consept είναι όλοι αυτοί γύρω από ένα τραπέζι, να συνομιλούν για την δημιουργικότητα, τι τους εμπνέει στην ζωή, στην δουλειά τους, αλλά και στα σχέδια που θα δημιουργήσουν σε συνεργασία με το brand.

O vice president της Αdidas δήλωσε: “Ζούμε την εποχή που ο πολιτισμός με τον αθλητισμό διασταυρώνονται και όσοι θα εμφανιστούν σε αυτό το video αντιπροσωπεύουν αυτή την ιδέα”. Μία πολύ δυνατή ιδέα με δυνατό αποτέλεσμα!

Read More

And More