Site icon TLIFE

Ο Christian Louboutin σχεδίασε παπούτσια με έμπνευση από τα Star Wars

Πραγματικά, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Christian Louboutin θα ήταν φαν του Star Wars; Ο διεθνούς φήμης υποδηματοποιός, συνεργάστηκε με την Disney και τη Lucasfilm για μια νέα συλλογή παπουτσιών εμπνευσμένη από τέσσερις πρωταγωνίστριες του έργου, την Admiral Holdo, την Captain Phasma, την Rey και την Rose Tico.

Τα υποδήματα βρίσκονται σε πλειστηριασμό από σήμερα έως τις 20 Δεκεμβρίου και ένα μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Ίδρυμα Starlight, το οποίο υποστηρίζει παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Και οκ, μπορεί η απόκτηση ενός Louboutin shoe που είναι υπογεγραμμένο από τον σχεδιαστή να είναι αρκετό από μόνο του, αλλά όσοι πάρουν την απόφαση να το διεκδικήσουν θα λάβουν κι άλλα δώρα. Πιο συγκεκριμένα, ο τυχερός που θα καταφέρει να αποκτήσει ένα Star Wars ζευγάρι στον πλειστηριασμό, θα του δοθεί ένα ακόμα ζευγάρι Louboutins κι ένα εισιτήριο να επισκεφθεί την έδρα της Lucasfilm και τα στούντιό της.

Οι τιμές των παπουτσιών ξεκινούν από 2,000$ και 3,250$, φημολογείται όμως ότι η αξία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10,000$ .

© 2024 tlife.gr