Ο David Koma είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Mugler

Ο σχεδιαστής που έχει σαν έδρα το Λονδίνο ξεκινά το νέο ρόλο του, τον ερχόμενο Ιανουάριο και θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για το brand τον Ιούνιο πριν κάνει το ντεμπούτο του στην πασαρέλα το Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Θέλουμε να γράψουμε μια νέα σελίδα για τον Mugler, βάζοντας τον και πάλι πίσω στο χάρτη της μόδας, δήλωσε η Virginie Courtin – Clarins , διευθύντρια ανάπτυξης , μάρκετινγκ και επικοινωνίας στο Mugler Fashion . Έχουμε τη δυνατότητα να εκσυγχρονιστούμε και νομίζω ότι οι δυνατότητες είναι τεράστιες.

Ο Koma αντικαθιστά το Nicola Formichetti, ο οποίος έφυγε από τον γαλλικό οίκο μόδας τον Απρίλιο για να ενταχθεί στο δυναμικό της Diesel ως καλλιτεχνικός διευθυντής. Η άφιξη του σχεδιαστή σηματοδοτεί το πρώτο στάδιο επαναπροσδιορισμού του οίκου Mugler, με έμφαση στο γυναικείο ready-to-wear.

Συμφωνήσαμε ότι θέλαμε έναν πραγματικό μόδιστρο, είπε η Courtin – Clarins στο WWD. Αισθανόμαστε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο προϊόν, και γι ‘αυτό ξεκινάμε με την pre-collection.

Είμαι μεγάλη τιμή για μένα το να αναλάβω το ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή στον Mugler – έναν οίκο για τον οποίο έχω το μέγιστο θαυμασμό και σεβασμό, δήλωσε ο Koma. Για μένα ο Mugler είναι ένας εξαιρετικός οίκος μόδας με μια αναμφισβήτητα τολμηρή κληρονομιά.

Read More

And More