Seriously? Κυκλοφορεί σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού με… glitter!

Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας ιδιαίτερα σφουγγαράκια για το foundation που έχουν εκτοπίσει τα κλασικά πινέλα όπως τα γνωρίζαμε. Η αρχή έγινε με το πολυαγαπημένο και υπερδιάσημο beautyblender (aka το ροζ σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού) ενώ την περασμένη χρονιά είδαμε και το silisponge, ένα σφουγγάρι που έμοιασε με εμφύτευμα σιλικόνης (δες εδώ).

Αν, λοιπόν, είσαι εθισμένη σε αυτή την κατηγορία αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει! Λέγεται Evie Blender και είναι ένα ολοκαίνουριο σφουγγαράκι για το foundation επίσης σε σχήμα αυγού, αλλά με glitter! Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το Evie Blender είναι φτιαγμένο από υποαλλεργική σιλικόνη, συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα του beautyblender (τέλεια κάλυψη, φυσικό αποτέλεσμα κλπ) αλλά χωρίς να χρειάζεται να το πετάξεις μετά από μερικούς μήνες αν το συντηρείς σωστά. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα άλλα σφουγγαράκια σε μορφή σιλικόνης αυτό έρχεται σε σχήμα αυγού και προσεγγίζεις και τις πιο δύσκολες περιοχές όπως είναι τα πλαϊνά της μύτης.

Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι είναι πολύ, πολύ, πολύ cute!


To συγκεκριμένο beauty gadget (γιατί περί gadget πρόκειται) κοστίζει $28 και για περισσότερα updates (πότε θα κυκλοφορήσει, σε ποιες χώρες γίνεται shipping κλπ) ακολούθησε τον λογαριασμό τους στο instagram, δηλαδή εδώ.

Α! Και κάτι τελευταίο: ποτέ άλλοτε ένα πινέλο foundation δεν καθάριζε τόσο εύκολα!

Read More

And More