O Dukas μιλάει στο TLIFE για τη Rihanna

Την περασμένη Τρίτη, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της Rihanna στο Καραϊσκάκη ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της και της έκανε δώρο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σανδάλια από τη φθινοπωρινή συλλογή του.

Η Rihanna ενθουσιάστηκε με το πρωτότυπο rock ζευγάρι που της δώρισε ο Δούκας Χατζηδούκας και δεν δίστασε λεπτό να τα δοκιμάσει και να περπατήσει μέσα στο καμαρίνι. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ιδιαίτερη κατασκευή με έντονη γεωμετρία, 16 εκατοστών, με όγκο στο κάτω μέρος & επένδυση αληθινού ξύλου. Αποτελούν χωρίς αμφιβολία ένα διαφορετικό προϊόν, καινούριο & ανατρεπτικό με έντονο δυναμισμό και ροκ διάθεση, χαρακτηριστικά που συνάδουν με το προφίλ της Rihanna.

Πως ξεκίνησε η ιδέα για αυτό το προσωπικό δώρο στη Rihanna;

Στη χώρα που ζούμε δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία για να έρθουμε σε επαφή με σταρ αυτού του βεληνεκούς. Είχα την τύχη να μάθω πολύ νωρίς, περίπου πριν το Πάσχα, για την συναυλία και να δουλέψουμε πάνω στην ιδέα. Η δική μου δουλειά έχει πολύ στενή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους γιατί εμπνέομαι από τέτοιες φιγούρες και φυσιογνωμίες όπως η Rihanna για να δημιουργήσω κι έτσι μου ήρθε σχεδόν αυτόματα η ιδέα ότι θα ήταν πολύ ωραίο να της κάνω ένα δώρο και μελλοντικά να το φορέσει. Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε επαφή μαζί της, ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε μιλήσει μαζί της σαν ομάδα. Μετά από κάποια e-mails που κάναμε ζητήσαμε μια συνάντηση κι εκείνη δέχτηκε να γνωριστούμε από κοντά.

Ποια ήταν η αντίδραση της Rihanna όταν πήρε το δώρο σου;

Το έβαλε αμέσως, περπάτησε και αναφώνησε “Fabulous, Gorgeous”. Ενθουσιάστηκε πολύ!

Πως σου φάνηκε εσένα η Rihanna;

Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη! Τα πόδια της ήταν αδύνατα, όχι όπως φαίνονται στην τηλεόραση μερικές φορές. Είναι πραγματικά υπέροχη! Όλοι νομίζαμε ότι ήταν κατηγορία Beyonce αλλά δεν είναι! Όχι ότι είναι άσχημη η Beyonce αλλά η Rihanna έχει διαφορετικό σώμα. Υπέροχο! Είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, πολύ ωραία καλλιτέχνης! Μου έκανε εντύπωση το πόσο όμορφη είναι με πολύ fresh δέρμα. Μου ζήτησε να έχει ενημέρωση για τις επόμενες κολεξιόν το οποίο είναι πολύ θετικό.


Γιατί διάλεξες το συγκεκριμένο παπούτσι;

Μα είναι προφανές! Γιατί αυτό το παπούτσι δεν μπορεί να το φορέσει η κάθε γυναίκα. Όχι από ανατομική άποψη! Από ανατομική άποψη μπορούν να το φορέσουν όλες, αλλά από άποψη “δομής”. Είναι ένα παπούτσι τέλειο, γεωμετρικό, πάρα πολύ rock.

Σκοπεύεις να της στείλεις και άλλα προϊόντα;

Ναι, σίγουρα αν είναι κάτι που πιστεύω ότι της ταιριάζει και θέλω να το δω στα πόδια της.

Πως σoυ φάνηκε το styling της βραδιάς;

Πάρα πολύ ωραίο! Μου άρεσε το ότι έδωσε τόσο πολύ έμφαση στα παπούτσια. Φόρεσε ένα κορμάκι αλλά άλλαξε 3 ζευγάρια παπούτσια! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι Christian Louboutin nude, μυτερές μπότες και τα φλατ που έβαλε μετά αλλά και τα τελευταία μποτίνια στο τέλος.

Ποιος σε βοήθησε να έρθετε σε επαφή με τη Rihanna;

Σε όλο αυτό που κάναμε εμένα με έχουν βοηθήσει δύο άνθρωποι. Η Μarketing Director της Eleven η κυρία Μαρία Θανασούλια και η Υπεύθυνη Marketing του Mad η Αναστασία Φλασκή η οποία είναι η κολλητή μου φίλη. Με βοήθησαν να έλθω σε επαφή με την ομάδα της.Read More

And More