O Γιώργος Λάνθιμος γίνεται φωτογράφος και η Εmma Stone το μοντέλο του!

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Εmma Stone συνεργάστηκαν για την ταινία “The Favourite” η οποία είναι υποψήφια για 10 βραβεία Oscar όπως όλοι ξέρουμε, ενώ σάρωσε στην τελετή των βραβείων ΒAFTA πριν λίγες μέρες κερδίζοντας εφτά υποψηφιότητες!

Tώρα το καλλιτεχνικό αυτό δίδυμο συναντιέται ξανά, σε ένα εντελώς καινούργιο concept όπου ο Λάνθιμος αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει και να φωτογραφίσει την Stone για το W Magazine.

Η Stone υποδύεται την Φίλις, μια γυναίκα που ζει στην πόλη Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια με τα 15 της σκυλιά. Φοράει ρούχα εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’70, από μεγάλους οίκους όπως: Louis Vuitton, Chloe, Micahel Kors, Valentino, David Webb, τα μαλλιά της είναι πιασμένα πάνω στις περισσότερες λήψεις και σε όλες είναι περιτριγυρισμένη από σκυλιά.

Το αρχικό consept ήταν να υπάρχον μόνο λούτρινα ζωάκια, αλλά η ηθοποιός αγαπάει τόσο πολύ τα ζώα που αποφάσισαν μαζί με τον σκηνοθέτη να υπάρχουν 15 αληθινά και διαφορετικής ράτσας σκυλιά σε όλες τις φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Read More

And More