Ο Jacobs αναλαμβάνει τον Dior!

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας του ποιός θα αναλάβει τον οίκο Dior.
Eίναι πλέον επίσημο πως o κλήρος πέφτει στον Marc Jacobs να διαδεχθεί τον John Galliano. Παρόλα αυτά όμως ακόμα εκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του σχεδιαστή αφού βρίσκεται υπο συζήτηση η αμοιβή του από τον οίκο Dior.

Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως έαν ο οίκος Dior αποδεχθεί τις απαιτήσεις του Jacobs αλλά και του συνεργάτη του Robert Duffy που ζητούν 7.3 εκατομμύρια ευρώ ο Jacobs θα είναι επίσημα ο πιο ακριβοπληρωμένος σχεδιαστής στον κόσμο. Το πόσο που ζητάνε προκύπτει, σύμφωνα με εκείνους, από τις υψηλές απαιτήσεις του γαλλικού οίκου υψηλής ραπτικής.

Και για να σου δώσω ακριβώς να καταλάβεις τι εννοoύν. Ο οίκος Dior έχει στο ενεργητικό του 2 shows haute couture σε κάθε σεζόν που απαιτούν πολύ περισσότερη δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια από ότι τα 4 ready to wear shows, τον χρόνο, της Louis Vuitton. Ενώ ο σχεδιαστής, μην ξεχνάς, πως έχει ήδη την επιμέλεια της προσωπικής του σειράς, Marc Jacobs στην Νέα Υόρκη αλλά και της σειράς Marc by Marc Jacobs.

Να σου πω επίσης πως εάν τελικά κλειστεί η συμφωνία, ο Jacobs θα αποσυρθεί από την θέση του creative director από τον οίκο Louis Vuitton.

Read More

And More