Ο Jeremy Scott “μεταμορφώνει” τις πιο διάσημες γούνινες μπότες που φοράς κι εσύ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του oίκου Moschino, Jeremy Scott, oλοκλήρωσε την πρώτη του συλλογή για την εταιρεία Ugg δημιουργώντας μία capsule collection 8 σχεδίων, δίνοντας στην κλασική εικόνα της γνωστής fur boot το δικό του ξεχωριστό ύφος!

Η συνεργασία περιλαμβάνει μπότες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα μοντέλα του γνωστού σχεδιαστή έχουν ονόματα όπως The Classic Short Crystal Flame, όπου η κλασική Ugg boot εμφανίζεται διακοσμημένη με φλόγες σε έντονο κόκκινο – πορτοκαλί χρώμα, ενώ ένα άλλο το The Classic Jewel Short διαθέτει πολύχρωμα κοσμήματα και χειροποίητες χάντρες πάνω σε μαύρο sheepskin δέρμα. Οι τιμές ξεκινάνε από 99 δολάρια έως 1,195!

“Αγόρασα ένα ζευγάρι μπότες Ugg Classic και ένιωσα απόλυτη αγάπη για αυτές. Έτσι, δεν θα μπορούσα να προσπεράσω την ευκαιρία να τις “περιποιηθώ” με τον δικό μου τρόπο”, δήλωσε ο Scott όταν ρωτήθηκε πως νιώθει για τη νέα αυτή συνεργασία!

Οι Ugg x Jeremy Scott θα είναι διαθέσιμες από τις 15 Σεπτεμβρίου στα επιλεγμένα καταστήματα και στα flag shops της Ugg αλλά και στα Harrods στο Λονδίνο.

Read More

And More