O John Galliano αποκαλύπτεται!

O John Galliano αποκαλύφθηκε στον γάλλο ψυχίατρο Boris Cyrulnik για τα αντισημιτικά σχόλια του σε μια καφετέρια του Παρισιού το 2011, τα οποία οδήγησαν στην απόλυσή του από τον οίκο Dior.

Αυτό που συνέβη στο παρισινό καφέ, La Perle, ήταν ένας μηχανισμός άμυνας», είπε στον Cyrulnik, στη συνέντευξη για την γαλλική έκδοση Le Point. «Επανέλαβα ένα μοτίβο που έλεγα ως έφηβος και ήμουν σε ένα εκρηκτικό μίγμα ναρκωτικών και αλκοόλ. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2011, δεν ήμουν πια ο ίδιος. Είπα τα πιο φοβερά, το πιο αφόρητα, τα πιο φρικτά πράγματα.

Όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε ότι είχε τιμωρηθεί πολύ για τις πράξεις του, ο Galliano είπε:. Έχω χάσει, αλλά απέκτησα επίσης πολλά. Είμαι ένα δημιουργικό άτομο, και κανείς δεν μπορεί να πάρει ότι μακριά από μένα αυτό που έχω. Είπαν για εμένα ότι διέπραξα επαγγελματική αυτοκτονία επειδή ήταν η μόνη διαφυγή από τις τρομερές πιέσεις που αντιμετωπίζα , αναφέρει το WWD.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι η πιο αποκαλυπτική μετά από εκείνη που έδωσε στον Charlie Rose το 2013, στην οποία ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε πως ελπίζει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Read More

And More