Ο John Galliano o νέος creative director του Maison Martin Margiela!

O John Galliano ξαναρχίζει τη σταδιοδρομία του στη μόδαως καλλιτεχνικός διευθυντής του Maison Martin Margiela. Η κίνηση επιβεβαιώνει τις φήμες που άρχισαν την περασμένη εβδομάδα ότι Galliano κατευθυνόταν στον οίκο που εδρεύει στο Παρίσι.

Ο Margiela είναι έτοιμος για μια νέα χαρισματική δημιουργική ψυχή, δήλωσε ο Renzo Rosso, πρόεδρος της OTB, η οποία ελέγχει τον οίκο Margiela. Ο John Galliano είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αδιαμφισβήτητα ταλέντα όλων των εποχών -. Ένας μοναδικός, εξαιρετικός μόδιστρος για ένα οίκο που πάντα προκαλούσε και έφερνε καινοτόμες στον κόσμο της μόδας Ανυπομονώ για την επιστροφή του για να δημιουργήσει αυτό το όνειρο της μόδας που μόνο αυτός μπορεί να δημιουργήσει, και να του ευχηθώ να εδώ να βρει νέο σπίτι του.

Ο Galliano αναμένεται να δείξει πρώτα σχέδιά του για τον οίκο, τον Ιανουάριο κατά τη διάρκεια του Paris Couture Week, και θα αναλάβει το σύνολο των συλλογών Margiela, συμπεριλαμβανομένων των ready-to-wear. Η συλλογή θα είναι η πρώτη υπό τον δημιουργικό έλεγχο του Galliano από τότε που o ίδιος απολύθηκε από τον Dior τον Μάρτιο του 2011.

Read More

And More