O Justin Bieber έχει την δική του σειρά ρούχων και είναι so cool!

Ο Justin Bieber εδώ και αρκετούς μήνες δουλεύει την πρώτη του collection η οποία βγήκε την Τρίτη, έχει το όνομα Drew House και είναι μία aesthetic chill σειρά που μας αρέσει πολύ! Το βασικό χρώμα της σειράς είναι το camel και το χαρακτηριστικό της ένα yellow smiley face που γράφει Drew”, δηλαδή το μεσαίο όνομα του Justin (κανονικά είναι Justin Drue Bieber).

Slouchy hoodies αλλά και basic t-shirts σε camel, κόκκινο και μαύρο χρώμα, κοτλέ πουκάμισα, παντελόνια και βερμούδες σε unisex ύφος, είναι τα βασικά κομμάτια της συλλογής που είναι όλα sold out μία μέρα μετά την εμφάνιση τους. Σύντομα όμως θα υπάρξει ανανέωση!

Η homepage του site έχει την βασική φωτογράφιση της σειράς με μία ομάδα μοντέλων που δείχνει απόλυτα cool με τα ρούχα, που για κάποιο λόγο θυμίζουν πολύ το ύφος του Bieber στις φωτογραφίες του. Το θετικό είναι ότι αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα από τα hoodie, θα χρειαστεί να δώσεις 100 ευρώ από τις οικονομίες, δηλαδή λίγα χρήματα σε σχέση με συλλογές άλλων σταρ.

Ήδη ο Βieber και η Ηailey έχουν φορέσει κομμάτια από την σειρά και αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να διαφημιστεί το νέο brand. Το ίδιο βέβαια έχει ήδη κάνει ο Kanye West και η Κim Kardashian για την Yeezy και έχει πετύχει απόλυτα!

Read More

And More