Ο Kanye West “κλωνοποίησε” την Kim Kardashian για τη νέα του συλλογή ρούχων

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω στον Δεκέμβριο, θα θυμηθούμε ότι ο Kanye West αποφάσισε να κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα. Ο ίδιος επέλεξε να μην παρουσιάσει τη νέα του Yeezy συλλογή στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και αντ’ αυτού προτίμησε να βάλει τη γυναίκα και μούσα του, Kim Kardashian, να δείξει στο κοινό τα νέα ρούχα και αξεσουάρ μέσα από τις street style εμφανίσεις της. Ντάξει, δεν ήταν ακριβώς street style. Για την ακρίβεια ήταν μια ολόκληρη φωτογράφιση, στην οποία το styling επιμελήθηκε η Carine Roitfeld, και το ρόλο του μοντέλου είχε η Kim.

Κάθε μέρα η Kim τριγυρνούσε στο Λος Άντζελες με τη Yeezy Collection, και ο υποτιθέμενος παπαρατσικός φακός την απαθανάτιζε σε fast food εστιατόρια, να βγαίνει από το αμάξι της, να τρώει παγωτό και πολλά ακόμα.

Τώρα ο Kanye West αποφάσισε να ξεπεράσει κάθε όριο και να ενθουσιάσει όλους τους θαυμαστές των Kardashians, των Yeezy, αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Ο ίδιος κάλεσε κάποιες influencers, μοντέλα και διάσημους φίλους του brand, όπως η Paris Hilton, να φορέσουν ξανά τα ίδια ρούχα και να ποζάρουν ακριβώς όπως πόζαρε η Kim. Μέχρι και τα μαλλιά των μοντέλων είναι ίδια με της γυναίκας του.

Όλες οι λήψεις έχουν ανέβει μόνο στα social media και στο instagram με το hashtag #YeezySeason6.

Read More

And More