Site icon TLIFE

Ο κατεστραμένος αχυρώνας και τα μοντέλα… επιζήσαντες. Αυτή είναι η νέα επίδειξη του Calvin Klein

Η ομάδα του Calvin Klein “μεταμόρφωσε” ένα παλιό χρηματιστήριο σε αχυρώνα (είναι γνωστό ότι ο οίκος έχει αδυναμία στη western αισθητική), έχτισε μέσα ξύλινα σπιτάκια τα οποία είχαν σαν ταπετσαρία φωτογραφίες του Andy Warhol και σαν πάτωμα επέλεξαν fluffy και ψεύτικο χιόνι που έμοιαζε με ποπ-κορν. Στην ουσία, πρόκειται για μια έρημη πόλη που κάηκε ολοσχερώς και το ποπ-κορν δεν συμβολίζει το χιόνι, αλλά τις καμένες φυτείες καλαμποκιού.

Το πρώτο μοντέλο βγήκε στο catwalk φορώντας ένα look που έμοιαζε με στολή εργάτη ή αστροναύτη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν εξοπλισμό επιβίωσης που προστάτευσε το ανθρώπινο σώμα από την ολική καταστροφή.

Η αισθητική της νέας συλλογής για τον ερχόμενο χειμώνα, ήταν περίπου η ίδια. Δηλαδή, είδαμε κομψά σύνολα που συνδυάστηκαν με πανωφόρια αστροναύτη ή εργάτη, αλλά και μπότες εργασίας.

Τα looks των μοντέλων ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερα σκουφάκια που άφηναν ακάλυπτα μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου και έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο cosy και χειμερινό.

Ναι, ακόμα και τα αέρινα φορέματα είχαν αυτό το απαραίτητο -για το φετινό χειμώνα- αξεσουάρ

© 2024 tlife.gr