Ο κούκλος bodyguard του Karl Lagerfeld σχεδιάζει την πρώτη του συλλογή!

Ο Karl Lagerfeld κάλεσε τον κούκλο bodyguard του, Sebastien Jondeau, να σκεφτεί την πρώτη του capsule συλλογή για το brand του γνωστού σχεδιαστή. O bodyguard και προσωπικός assistant του Lagerfeld από το 1990, έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον σχεδιαστή, αφού τους συνδέει και μία βαθιά φιλία μετά από τόσα χρόνια.

Ήδη από το 2015 έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε κάποιες διαφημιστικές καμπάνιες για τον Κarl Lagerflerd, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει περπατήσει στο catwalk της menswear collection του ομώνυμου brand.

Τώρα ο Karl ζήτησε από τον Sebastien να επιμεληθεί μία συλλογή που θα περιλαμβάνει ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ, εμπνευσμένα από το everyday style που έχει το δίδυμο τόσα χρόνια. Εlectric mood, και sporty chic κομμάτια, θα είναι τα highlights από την συλλογή, που θα περιλαμβάνει κυρίως casual και formal wear. Φίνα πλεκτά, parka, λευκά sneakers και three-piece suit, είναι αυτά που περιμένουμε να δούμε από την συλλογή του Jondeau.

H πρώτη παρουσίαση θα γίνει μέσα στον Iανουάριο, στην Φλωρεντία, στα πλαίσια της Pitti Uomo έκθεσης, και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online από τον Αύγουστο του 2018.

 

Read More

And More