Ο λόγος που δεν πρέπει να φοράς μαύρο σε μία φωτογραφία!

Τα μαύρα ρούχα είναι τα αγαπημένα των fashionistas, και σίγουρα όλες μας έχουμε επιλέξει να βάλουμε ένα total black σύνολο τις στιγμές που δεν ξέρουμε πραγματικά τι να φορέσουμε, και είναι πάντα so cool! Παρόλα αυτά, μία τελευταία έρευνα έδειξε ότι αυτό το αγαπημένο χρώμα είναι ακατάλληλο για φωτογραφίες.

Σύμφωνα με κάποιες τελευταίες έρευνες αυτοί που φοράνε χρώμα ή prints δείχνουν πιο θαρραλέοι, και δείχνουν μία πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα σε σχέση με κάποιον που επιλέγει μαύρα, που σαν αποτέλεσμα είναι αρκετά flat. Ειδικά σε μία φωτογράφιση όμως, το μαύρο απορροφά όλο το φως με αποτέλεσμα το πρόσωπο να χάνει τη λάμψη του και να “βγαίνει” γκρι, κάτι που δεν θέλεις σίγουρα να γίνει!

Παρόλα αυτά, το μαύρο είναι ακόμη ψηλά σε αγορές παγκοσμίως, όχι μόνο ρούχων αλλά και συσκευών, ειδικά σε smart phones ή tech items αλλά και σε παπούτσια, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει ένα κύμα χρώματος, ειδικά μέσα από τις φωτογραφίες του instagram, όπου το ροζ έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις!

Εάν είσαι έτοιμη να βγάλεις την επόμενη selfie σου, ξανασκέψου το και απέφυγε το μαύρο top, δοκιμάζοντας κάτι πιο φωτεινό. Θα δεις σίγουρα διαφορά!

Read More

And More