Ο Marc Jacobs ετοίμασε μια νέα οικονομική σειρά (μετά το κλείσιμο του Marc by Marc Jacobs)

Ο Marc Jacobs ετοίμασε μια νέα οικονομική σειρά (μετά το κλείσιμο του Marc by Marc Jacobs) | tlife.gr

Ο Marc Jacobs παρουσιάζει ένα νέο label στην Pre – Fall συλλογή του για το 2019. To WWD αναφέρει ότι αυτή η κίνηση είναι μέρος μιας νέας στρατηγικής που έχει αναπτυχθεί από την chief executive officer, Eric Marechalle, σύμφωνα με την οποία η collection θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα είναι αυτό που βλέπουμε στην πασαρέλα και το άλλο αυτό που θα περιλαμβάνει fashion items σε πιο οικονομικές τιμές και θα ονομάζεται “The Marc Jacobs”.

Όπως προαναφέρθηκε, η πρώτη συλλογή που θα συμπεριλάβει αυτό το οικονομικό label, είναι η Pre – Fall, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα απαρτίζεται, μόνο αν θελήσει ο Marc να μοιραστεί κάτι μαζί μας στο instagram. Τι εννοώ; Μόνο οι buyers έχουν την ευκαιρία να δούνε τη συγκεκριμένη συλλογή, η οποία δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί στο official site. Σκέψου ότι μέχρι στιγμής έχουμε μόνο μια εικόνα από τη new collection και κατά πάσα πιθανότητα οι υπόλοιπες θα αποκαλυφθούν το Μάιο.

Το 2015 η οικονομική σειρά του σχεδιαστή “Marc by Marc Jacobs” έκλεισε, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι τα οικονομικά του οίκου δεν πάνε τόσο καλά. Με τα νέα που κυκλοφορούν όμως, φαίνεται πως ο Marc θέλει να προσεγγίσει ξανά το κοινό που αναζητάει τα πιο οικονομικά προϊόντα.

READ more