Ο Marc Jacobs λανσάρει ξανά την epic Grunge συλλογή του 1993!

H μεγάλη νοσταλγία της μόδα για τα 90′s δεν φαίνεται να έχει τέλος. Τα τελευταία νέα για τους λάτρεις αυτής της δεκαετίας είναι ότι ο Marc Jacobs θα λανσάρει ξανά την διάσημη Grunge συλλογή που είχε σχεδιάσει για τον οίκο Perry Ellis και δημιούργησε την απόλυτη τάση της δεκαετίας… αλλά που τελικά τον οδήγησε τότε στην απόλυσή του από το διάσημο brand.

Παρόλο που οι κριτικές δεν ήταν τότε οι καλύτερες για την συλλογή αυτή, τα κομμάτια της collection του Jacobs καθόρισαν την Grunge τάση που έμελλε να χαρακτηρίσει όλα τα 90‘s και τελικά να απογειώσει την καριέρα του.

Έτσι τώρα που όλα τα βλέμματα κοιτάνε πίσω στην δεκαετία αυτή, ο Jacobs επαναφέρει μερικά από τα iconic pieces στo δικό του brand, 25 χρόνια μετά.

Με μία capsule collection που ονομάζεται Redux Grunge Collection 1993/2018 Marc Jacobs, ο Jacobs ανανεώνει 26 looks από την τότε συλλογή για τον Perry Ellis και τα εντάσσει στη δική του.

Η collection περιλαμβάνει ready to wear ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ οι τιμές ξεκινάνε από 35 δολάρια έως 1,200. Την campaign που θα συνοδεύει την νέα αυτή συλλογή φωτογράφισε ο Juergern Teller και διάσημα μοντέλα όπως Gigi Hadid, Slick Woods, Dree Hemingway εμφανίζοντα φορώντας τα grunge κομμάτια.

Read More

And More