Ο Marc Jacobs σχεδίασε ρούχα για το video game φαινόμενο της καραντίνας

Στις 20 Μαρτίου έκανε το ντεμπούτο του ένα νέο video game που κάνει θραύση αυτή την εποχή  και έχει πάρει τα μυαλά των gamers το: Animal Crossing: New Horizons .

O παίκτης καλείται να δημιουργήσει μία κανονική κοινωνία Σκορ και χρόνοι δεν υπάρχουν και αυτό είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό και ενδιαφέρον, αφού ο κάθε παίκτης προχωράει το χτίσιμο της πόλης του με τον δικό του ρυθμό. H μεγάλη απήχηση που είχε το παιχνίδι απο΄την πρώτη στιγμή το έφερε σαν project ακόμη και σε σχεδιαστές μόδας και μετά τον οίκο  Valentino, που σχεδίασε 20 looks για τα avatar του video game, εμπνευσμένα από τις δύο τελευταίες συλλογές του (Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020) και μπορείς να τα κατεβάσεις, σειρά είχε ο εκκεντρικός Marc Jacobs!

@marcjacobs

@marcjacobs

O διάσημος σχεδιαστής δημιούργησε 6 ξεχωριστά look για τα avatar του παιχνιδιού Animal Crossing, ένα μπλε – πορτοκαλί ριγέ πουλόβερ, ένα μωβ φόρεμα, και ένα ροζ κεντητό πουλόβερ είναι κάποια από τα έξι σύνολα του Jacobs.

Περιμένουμε και άλλους σχεδιαστές ή οίκους να κάνουν τις στιλιστικές τους προτάσεις για τα αξιαγάπητα avatar!Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς το style τους στην σελίδα τους στο instagram!

 

 

Read More

And More