Ο Michael Kors λέει «αντίο» στην εβδομάδα μόδας!

O διάσημος σχεδιαστής ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το παραδοσιακό πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, και μπαίνει και αυτός στην λίστα με άλλους σχεδιαστές του έχουν ανακοινώσει παρόμοιες νέες κινήσεις μετά την πανδημία!

Σχεδιαστές και βασικοί οίκοι μόδας είχαν χρόνο να αναλύσουν και να επανεξετάσουν πώς θα παρουσιάσουν τις μελλοντικές τους συλλογές όσο ήμασταν σε καραντίνα και να προωθήσουν νέους τρόπους επικοινωνίας της δουλειάς τους ή αλλαγή στο πρόγραμμα που είχαν μέχρι τώρα ακολουθήσει. Ακολουθώντας τα βήματα άλλων μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο Gucci που τώρα θα παρουσιάσει δύο «εποχιακές» συλλογές ετησίως για την προστασία του περιβάλλοντος, αυτή η ανακοίνωση του Michael Kors σηματοδοτεί μια συναρπαστική στιγμή στην ιστορία της μόδας, «έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό ότι η μόδα το ημερολόγιο πρέπει να αλλάξει », λέει ο Kors. «Είναι συναρπαστικό για μένα να βλέπω τον ανοιχτό διάλογο στην κοινότητα της μόδας σχετικά με το ημερολόγιο, από τον Giorgio Armani έως τον Dries Van Noten έως το Gucci έως το YSL έως τους μεγάλους εμπόρους λιανικής σε όλο τον κόσμο, σχετικά με τρόπους με τους οποίους μπορούμε να επιβραδύνουμε τη διαδικασία και να βελτιώσουμε τον τρόπο δουλεύουμε. Όλοι είχαμε χρόνο να σκεφτούμε και να αναλύσουμε τα πράγματα και νομίζω ότι πολλοί συμφωνούν ότι είναι καιρός για μια νέα προσέγγιση για μια νέα εποχή” δηλώνει ο σχεδιαστής.

Παρόλο που η επίδειξη της συλλογής Michael Kors στη Νέα Υόρκη Fashion Week ήταν ορόσημο του Fashion Fashion εδώ και δεκαετίες και έχει δει κορυφαία μοντέλα από τον Gigi Hadid έως τη Naomi Campbell να γεμίζουν τον διάδρομο, η νέα μορφή σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για τη μάρκα και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δείτε τις νέες συλλογές.

Read More

And More