Ο N.Ghesquière στη θέση τον M.Jacobs στον οίκο Louis Vuitton

O οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε το όνομα του Nicolas Ghesquière ως τον νέο creative director του. Ο σχεδιαστής – πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga – θα ξεκινήσει το ρόλο του αμέσως.

Ο Louis Vuitton πάντα ενσάρκωνε για μένα το σύμβολο της απόλυτης πολυτέλειας, την καινοτομία και την εξερεύνηση δήλωσε ο Ghesquière σήμερα. Με τιμά ιδιαίτερα η αποστολή που μου ανατίθεται, και νιώθω περήφανος που συμμετέχω στην ιστορία του μεγάλου αυτού οίκου. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα.

Ο Γάλλος σχεδιαστής αντικαθιστά το Marc Jacobs – ο οποίος ήταν υπεύθυνος του οίκου για 16 χρόνια και κατάφερε να τον μετατρέψει σε ένα από τα best-seller σήματα πολυτελείας στον κόσμο – στη συνέχεια παραιτήθηκε για να επικεντρωθεί στην ομώνυμη σειρά του.

Ο Vuitton, δήλωσε πως “ο Ghesquière θα φέρει ένα σύγχρονο δημιουργικό όραμα σε γυναικείες συλλογές του οίκου, με βάση τις αξίες της φινέτσας και της ακραίας ποιότητας και ελπίζουμε ότι θα φέρει μια νέα εποχή στον Vuitton με τον ίδιο τρόπο που έκανε και στον οίκο Balenciaga “.

Read More

And More